TGS Bugün Dönüş Alan Oldu Mu ?

• Konbuyu başlatan Boravrl
  • Başlangıç tarihi
B

Boravrl

HavaPersonel.Com
YHM pozisyonundan bugün dönüş alan oldu mu ?(19 şubat mülakat)

F

fg51

HavaPersonel.Com
Hayır ben henüz dönüş almadım. 19 şubat.

A

Ak777

HavaPersonel.Com
Evet arkadaşıma dönüş oldu 24 Mart kurul mülakatı için 🌸🪬

denizasd

denizasd

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
24 mart kurul mülakatı için dönüş mü aldı ? Olumlu mu peki dönüş ?
Sanırım öyle olmuş geçmiş bir tarih çünkü davet almış olma ihtimali yok mantıken öyle anladım ben ama bilemedim

N

normstar

Sanırım öyle olmuş geçmiş bir tarih çünkü davet almış olma ihtimali yok mantıken öyle anladım ben ama bilemedim
Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorum

denizasd

denizasd

Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorum
Haklısınız ben de bilemedim anladığım kueul mülakatı dönüşü ama yazan arkadaş gördüğünde bizi daha iyi bilgilendirir sizde 20 mart girmiştiniz değil mi öyle hatırlıyorum?

N

normstar

Haklısınız ben de bilemedim anladığım kueul mülakatı dönüşü ama yazan arkadaş gördüğünde bizi daha iyi bilgilendirir sizde 20 mart girmiştiniz değil mi öyle hatırlıyorum?
evet hatta dönüş olunca haber verin demiştiniz dönüş olsun da haber veriyim diye bekliyorum ama olmadı malesef :)

N

normstar

şimdi oldu kurul mülakatı daveti almış arkadaşınız biz ise kurul mülakat sonucu bekliyoruz. 24 mart kurul mülakatı diyince siz ister istemez kuruldan dönüş aldı sandık :)

A

Ak777

HavaPersonel.Com
şimdi oldu kurul mülakatı daveti almış arkadaşınız biz ise kurul mülakat sonucu bekliyoruz. 24 mart kurul mülakatı diyince siz ister istemez kuruldan dönüş aldı sandık :)
Haklısınız yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim , heyecan yarattım durduk yere 🙂Bende 26 martta kurula girip halen bekleyenlerdenim 🥹

N

normstar

Haklısınız yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim , heyecan yarattım durduk yere 🙂Bende 26 martta kurula girip halen bekleyenlerdenim 🥹
Yok önemli değil yarın mesaj gelir umarım artık

Konuyu okuyanlar;