B
Boravrl
HavaPersonel.Com
YHM pozisyonundan bugün dönüş alan oldu mu ?(19 şubat mülakat)
Ama 19 Şubatta girmemişti , pardonEvet arkadaşıma dönüş oldu 24 Mart kurul mülakatı için![]()
Mülakat sonucu olarak sormuş arkadaş sanırımEvet arkadaşıma dönüş oldu 24 Mart kurul mülakatı için![]()
Kurul sonucu mu dönüş adlı arkadaşınızEvet arkadaşıma dönüş oldu 24 Mart kurul mülakatı için![]()
24 mart kurul mülakatı için dönüş mü aldı ? Olumlu mu peki dönüş ?Evet arkadaşıma dönüş oldu 24 Mart kurul mülakatı için![]()
Sanırım öyle olmuş geçmiş bir tarih çünkü davet almış olma ihtimali yok mantıken öyle anladım ben ama bilemedim24 mart kurul mülakatı için dönüş mü aldı ? Olumlu mu peki dönüş ?
Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorumSanırım öyle olmuş geçmiş bir tarih çünkü davet almış olma ihtimali yok mantıken öyle anladım ben ama bilemedim
Haklısınız ben de bilemedim anladığım kueul mülakatı dönüşü ama yazan arkadaş gördüğünde bizi daha iyi bilgilendirir sizde 20 mart girmiştiniz değil mi öyle hatırlıyorum?Yani farklı bir şeyde olabilir gibi geldi bana dönüş olduğunda genelde forumda çok fazla kişi yazıyordu illaki sonuç bekleyenlerden biri yazardı diye düşünüyorum
evet hatta dönüş olunca haber verin demiştiniz dönüş olsun da haber veriyim diye bekliyorum ama olmadı malesefHaklısınız ben de bilemedim anladığım kueul mülakatı dönüşü ama yazan arkadaş gördüğünde bizi daha iyi bilgilendirir sizde 20 mart girmiştiniz değil mi öyle hatırlıyorum?
Olur umarımevet hatta dönüş olunca haber verin demiştiniz dönüş olsun da haber veriyim diye bekliyorum ama olmadı malesef![]()
Hayır yerinde sınav sonucu Kurul mülakat tarihi geldi 24 Nisan için .Tarihi yanlış yazmışım , yanlış anlaşılma için üzgünüm hepsi heyecandanKurul sonucu mu dönüş adlı arkadaşınız
İnşallah olumlu sonuç alırsak eğitimde birlikte olacağız gibi duruyorOlur umarımGüzel haberleri beraber alırız
Haklısınız yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim , heyecan yarattım durduk yereşimdi oldu kurul mülakatı daveti almış arkadaşınız biz ise kurul mülakat sonucu bekliyoruz. 24 mart kurul mülakatı diyince siz ister istemez kuruldan dönüş aldı sandık![]()
Yok önemli değil yarın mesaj gelir umarım artıkHaklısınız yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim , heyecan yarattım durduk yereBende 26 martta kurula girip halen bekleyenlerdenim
![]()
Umarım , Herkesin hakkında hayırlısı olsunYok önemli değil yarın mesaj gelir umarım artık
Büyük ihtimalle öyle olucakİnşallah olumlu sonuç alırsak eğitimde birlikte olacağız gibi duruyor![]()