Daha önce dönüş oldu cuma günü diye hatırlıyorum ki 22 nisana saglık için tarih vermişler dün. 5 gün sonraya ilk kez verildi smsler devam edecek anlamına geliyor buda. Cuma ve pazartesi dönüşler olur diye düşünüyorum.
Bazıları aranıyor bazıları sms alıyor. Acaba bu neye göre belirleniyor

Bazıları aranıyor bazıları sms alıyor. Acaba bu neye göre belirleniyor
Valla telefonun başına çaresiz bekliyorum :) Gece bile siteye girdiğim oluyor. O durumu hiç bilmiyorum. Acaba olumlu kişi sayısı fazla olunca sms az olunca arama mı yapıyorlar bilemiyorum açıkcası.

bugünkiler operasyondu heralde ama yhm gemicek gibi şimdilik en azından mayısa kadar

Senin mantığınla baktığım da gelecek gibi duruyor ama hissimi sorarsan ben hep salı perşembeden yanayım
ama pazartesi yada cuma da açıklandığını gördüm o yüzden günlere pek takılmıyorum. Üstelik yetiştirmeleri gerekiyorsa bugün ya da pazartesi dönüş olacaktır.

ama pazartesi yada cuma da açıklandığını gördüm o yüzden günlere pek takılmıyorum. Üstelik yetiştirmeleri gerekiyorsa bugün ya da pazartesi dönüş olacaktır.
Diğer günler aciklandiysa olabilir o zaman . Ben mülakattan çıktıktan sonra burayı keşfettim hiç bakmamıştım. sen benden daha uzun buradasın.. Yarın için şans diliyorum hepimize 🙏🏻 iyi geceler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.