Pozisyon veya İlan Adı
Satış Uzmanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba bende Ocak basında telefondan görüştüm ay ortasında toplu mülakata girdim.Sonrasında envanter testlerini geçtim ve Referans aşamasına geçildi referanslar arandı sonrasında Sürec olumsuz durum olmadığı ulasılacagi söylendi.Fakat 1 Nisan itibari ile bekliyorum yorumunuz nedir?

Merhaba bende Ocak basında telefondan görüştüm ay ortasında toplu mülakata girdim.Sonrasında envanter testlerini geçtim ve Referans aşamasına geçildi referanslar arandı sonrasında Sürec olumsuz durum olmadığı ulasılacagi söylendi.Fakat 1 Nisan itibari ile bekliyorum yorumunuz nedir?
Tamamdır süreciniz olumlu sonuçlanmış o halde beklemede kalın eğitim ve işe giriş evrakları için size nisan ortasına doğru dönerler. şimdiden hayırlı olsun

Bendende pazartesi günü referansımı istediler sonra referansım aranmış ama halen bi dönüş yapmadılar mülakatta 27 nisan diye bahsetmişlerdi

Operasyonlara göre gruplar halinde belli süreçlerlele işe alım yapılıyor.Size işbaşı tarihi verilmişmiydi ?

Mülakatta degil referans sürecinden sonra arama yapılıyor,Size dönüş yaparlar tarih ile ilgili.

Merhaba maaş hakkında bilgi alabildiniz mi acaba bende düşünüyorum fakat kimisi maaşlar hakkında çok olumlu yorumlar yaparken kimisi o kadar olmadığını iddia ediyor primlerle birlikte ne kadar acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.