Pozisyon veya İlan Adı
Satış Uzmanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar buraya yazdığım gün arandı 20 nisan iş başlangıcı dediler, öncesinde başka bir grup alınmış onlar başlıycak eşim 2. Etap başlayanlar arasında, maaş ve prim konusunda maalesef bilgi vermediler maaş 44-45 civarı diye biliyorum
İngilizce sınavı ne zamn geldi maalesef bilmiyorum ama referans mailinden önce gelmişti ve referansların hepsi aranmış 20 dk soru sormuşlar hepsine detaylı
Merhaba bu maaş primler dahil mi acaba ve Antalya sizin sanırım birde kasiyer olarak mı satış danışmanı olarak mı acaba arada çok fazla bir fark oluyor mu öğrenebildiniz mi acaba şimdiden çok teşekkür ederim

İngilizce neredeyse hiç beklemiyorlar, çok az bilen kişiler vardı. Satış deneyiminiz varsa direkt alınırsınız ama gözünüzde büyütmetin rezil bir yer. Maaş da primlerle birlikte 45
Merhaba maaş primle birlikte 45 bin demişsiniz fakat ben old bazar diye bir yerde çalışan kasiyerin yaz sezonu daha fazla aldığını duymuştum siz hangi mağaza da çalışıyordunuz ve kasiyer olarak ne kadar alıyordunuz primlerle birlikte

Bir de şuan burdaki söylenenlerle benim duyduklarım arasında biraz fazla farklılıklar var sizler bilgi sahibi misiniz herhangi bir bilginiz var mı maaş prim vs

Bir de şuan burdaki söylenenlerle benim duyduklarım arasında biraz fazla farklılıklar var sizler bilgi sahibi misiniz herhangi bir bilginiz var mı maaş prim vs
Maaşla alakalı bilgim yok yalnız atünün havayollarıyla ve güncel meselelerin etkisinden dolayı daralmaya gidilmesiyle alım olmamasıyla alakası yok uygun olan ve yetkinliği olan adayları zamanı geldiğinde değerlendirir

Maaşla alakalı bilgim yok yalnız atünün havayollarıyla ve güncel meselelerin etkisinden dolayı daralmaya gidilmesiyle alım olmamasıyla alakası yok uygun olan ve yetkinliği olan adayları zamanı geldiğinde değerlendirir
Bana olaylardan ötürü değil genel olarak alım yapılmadığı vs söylendi ama tabikide dediğiniz gibi yetkinliği fazla olan kişileri değerlendirmek isteyebilir belki ama ben çalışanların söylediğine göre son zamanlarda hiç alım yapıldığını da duymadım

Ben beklentiyi bıraktım çoktan umarım sizin hayırlısı olur
Bana olaylardan ötürü değil genel olarak alım yapılmadığı vs söylendi ama tabikide dediğiniz gibi yetkinliği fazla olan kişileri değerlendirmek isteyebilir belki ama ben çalışanların söylediğine göre son zamanlarda hiç alım yapıldığını da duymad

Umarım sizin için hayırlısı olur ben beklemeyi bıraktım zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.