Pozisyon veya İlan Adı
Satış Uzmanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sabah girmiş 09:30 da sanırım ama hala bilgi yok böyle oluncada insan ister istemez endişeleniyor maaşlar ve prim konusunda da bilgi yok :(
Hiç sormayın ya bendede aynı sıkıntı bir taraftan sezon başlıcak sezon başladıktan sonra iş bulmak çok zor inanın. ne yazıkkı hala dönüş yok referansları aramışlar ama hala beklemedeyiz

Sabah girmiş 09:30 da sanırım ama hala bilgi yok böyle oluncada insan ister istemez endişeleniyor maaşlar ve prim konusunda da bilgi yok :(
Bir umut bu hafta dönmelerini bekliyoruz artık hep birlikte. Çünkü düşünyorum daha işe giriş belgeleri yapılacak sağlık raporu eğitimler vs olacak ve nisanda iş başı olucağı söylendi ama. birde daha arada bayram tatili var nasıl olur hiç bilmiyorum

• Like
Tepkiler: irosimoo
Bir umut bu hafta dönmelerini bekliyoruz artık hep birlikte. Çünkü düşünyorum daha işe giriş belgeleri yapılacak sağlık raporu eğitimler vs olacak ve nisanda iş başı olucağı söylendi ama. birde daha arada bayram tatili var nasıl olur hiç bilmiyorum
Bir bilgi gelirse size mutlaka burdan yazacağım

Merhabalar, eşim arandı. 1. Grup 1 nisan gibi başlıyormuş eşim 2. Grup olarak arandı 20 nisan başlangıç dediler
Merhaba yüz yüze görüşme için ve mülakat hakkında bilgi verebilme şansınız var mı ben de 11 martta görüşme yapmaya gidicem ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim :)))

Merhaba yüz yüze görüşme için ve mülakat hakkında bilgi verebilme şansınız var mı ben de 11 martta görüşme yapmaya gidicem ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim :)))
Bildiğim kadarıyla önce ingilizce kendini tanıttırıyorlar zaten bir kaç kişi var, kendinizi tanıtırken sohbet havasında ek olarak araya soru soruyorlar sonrasında türkçe devam ediyorsunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.