Pozisyon veya İlan Adı
Satış Uzmanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet, eşim başvurmuştu mülakatı vesaire her şeyi geçti ancak hala geri dönüş yapmadılar size geri dönüş yaptılar mı acaba
bende henüz dönüş almadım mülakat ve referans maili aldım sadece referanslarım aranmış ancak bir dönüş yapılmadı . Acaba eşinize kişilik envarteri veya ingilizce sınavı geldi mi acaba

bende henüz dönüş almadım mülakat ve referans maili aldım sadece referanslarım aranmış ancak bir dönüş yapılmadı . Acaba eşinize kişilik envarteri veya ingilizce sınavı geldi mi acaba
Evet evet hepsi geldi sonrasında referanslarda arandı ancak herhangi bir dönüş yapmadılar, eşim sorduğunda yakından bilgi veririz dediler ama sezon başlıyor bu hafta artık haber vermeleri gerekiyor. Maaşlar konusunda sizinde kesin bir bilginiz yok değil mi?

Evet evet hepsi geldi sonrasında referanslarda arandı ancak herhangi bir dönüş yapmadılar, eşim sorduğunda yakından bilgi veririz dediler ama sezon başlıyor bu hafta artık haber vermeleri gerekiyor. Maaşlar konusunda sizinde kesin bir bilginiz yok değil mi?
İnanın bendede süreç aynı şekilde hala bir dönüş alamadım maaş konusunda ne yazıkkı bir bilgim yok sizde antalya için başvurdunuz değilmi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.