Aynısı başıma geldi. Bugün yeniden resmî olarak gönderdim. Acaba size de sağlık için dönüş yaptılar mı?
Sağlık için dönüş almadım. Kabin operasyonun mailini buldum onlara ulaştım.

Çağrı Bey Merhaba,

Öncelikli olarak süreciniz hayırlı olsun. Sizi sorumlu departmanlara yönlendiriyorum en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Cc de sağlık kurulu ile insan kaynakları vardı, böyle bir cevap aldım.

Çağrı Bey Merhaba,

Öncelikli olarak süreciniz hayırlı olsun. Sizi sorumlu departmanlara yönlendiriyorum en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Mail adresini atabilir misin buraya

Çağrı Bey Merhaba,

Ben de aynı sorunu yaşadım, bugün ''resmi'' şekilde doğru haliyle tekrardan ilettim. Sizce yine de kabin operasyon mailine bunu bildirmem gerekir mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.