Hayır tekrardan sıkıntı çıkartmıyor. Tekrar pdf formatında gönderdiysen sorun yoktur
Hayır tekrardan sıkıntı çıkartmıyor. Tekrar pdf formatında gönderdiysen sorun yoktur
Umarım. Ben de çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ve umarım birlikte uçuşlarımız olurCanım çok teşekkür ederim. Umarım problemsiz hemen başlarsın sen de. Çok isteyenleri değerlendirmelerini isterim artıları da çoksa. Sanırım A Jet adı altında alınacağız alınırsak ve uçuşlar Mart ayı sonunda başlayacakmış A Jet adı altında. Dünden beri her siteye girip araştırdım da bu kadar bilgi edindim. Sizinkilerin uzaması da bu yüzden olmuştur. Umarım bu forumda olan herkes hayırlısıyla işe girer çünkü bir insan bu kadar çok istiyorsa o işte çok başarılı olacak demektir. Herkese bol şans gönderiyorum. Kendime de ...
Evet çok isterim ben de. Uçuculuk o kadar zevkli bir deneyim ki; inanın bir kere uçucu olduysanız bir daha vazgeçemiyorsunuz aklınızın bir tarafında hep kalıyor o güzel günler. Belki fiziksel olarak yoruluyor insan ama artılarının yanında buna değer. Hele seyahat etmeyi, yeni yerler, ülkeler görmeyi sevenler için bu iş mükemmel ve ufkunuz çok açılıyor. Tüm güzel temennilerimle ...Umarım. Ben de çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ve umarım birlikte uçuşlarımız olur![]()
cok motive edici olmusEvet çok isterim ben de. Uçuculuk o kadar zevkli bir deneyim ki; inanın bir kere uçucu olduysanız bir daha vazgeçemiyorsunuz aklınızın bir tarafında hep kalıyor o güzel günler. Belki fiziksel olarak yoruluyor insan ama artılarının yanında buna değer. Hele seyahat etmeyi, yeni yerler, ülkeler görmeyi sevenler için bu iş mükemmel ve ufkunuz çok açılıyor. Tüm güzel temennilerimle ...
Yatı bir süre olmayabilir ama uçak sayıları ve uçuşlar arttıkça yatılar da mutlaka başlar diye tahmin ediyorum. Artı yatı olmasa bile aralarda 3-4 günlük off günler oluyor o arada kısa tatillere çıkabilirsiniz uçak biletleri, oteller indirimli olacağı için. Aylık program verildiği için ne zaman nereye uçacağınızı biliyorsunuz sadece nöbet tutulan günlerde belli olmuyor neresi çıkacağı. Ben yurtdışında çalıştım ama burada çalışan çok arkadaşım var hepsinin düzeni de hemen hemen aynı bizimki gibiydi. Burada önemli olan çalışılan şirket. A jet de THY iştiraki olduğu için çok güzel avantajları olur tahminimce çünkü THY öyle. Evet yorucu oluyor ama bu servisle ilgili bir durum Anadolu Jet'te uzun zamandır sadece su dağıtılıyor yolculara yani THY gibi teferruatlı bir servisi yok bu aralar. A Jet olarak başladığı anda servisleri çoğaltırlar mı bilmiyorum. Açıkçası uçuş esnasında yemek (ki THY'de sıcak yemek, her türlü içecek dağıtıp toplama sonra çay, kahve servisi, sonra su servisi diye sürüsünce hizmet var) ve o uçuşlarda bir de ekip kötüyse özellikle KA; o zaman fiziksel ve ruhsal yorgunluk kaçınılmaz oluyor. A Jet'te araştırdığıma göre Pegasus gibi ücretli yemek servisi olacakmış ki bu durumda da çok yorulanacağını sanmıyorum çünkü ücretli olduğu için çok alan olmuyor. Artı burda sanırım keşke alsalar diyeceğimizi sanıyorum çünkü kabin içi satış geliri direkt kabin personel sayısına bölünüp maaşlara artı olarak yatırılıyor. Bizde gizlilik kuralları gereği ayrıldıktan 5 yıl sonraya kadar şirket hakkında konuşma yasağı olduğu için çok bilgi veremiyorum fakat genel olarak bakıldığında gerçekten çok güzel bir iş. Hele hele Kabin Ekibi birbiriyle iyi geçinirse ve Kabin Amiri sinirli, bağırtkan, mod düşürücü biri değilse çalışma veriminiz yüzde yüz artıyor. Ne kadar yorulsanız da kafanız rahat olduğu için o gün hiç çalışmamış gibi hissediyorsunuz. İnsan faktörü çok önemli.cok motive edici olmuscok yorucu vs. die kotuleyenlerde cok oluodu
daha once pgs demiydiniz acaba ? ajette yati olmayacak soylentileri var ozaman pek gezme sansimiz olmaz saniyorumki
? yatisiz ucuslarda keyifli miydi
? farkli saatlerde calisiyor olmak zorluyor muydu acaba
? tecrubeli insanlardan deneyimlerini duymak bizler icin cok faydali olacaktir
![]()
ben de attım bana da dönmedilerBuraya mail attım ama bana bir dönüş olmadı size hemen geri döndüler mi?
Artık olumsuz olduğunu düşünmeye başladım 1 ayı geçtiben de attım bana da dönmediler![]()
olumsuz düşünecek bir durum yok. THY duyuru sayfasında 22-26 Ocak arasında değerlendirmelere ara verilecektir diye duyuru yapmıştı belki Ajet'i de kapsıyordur. Ayrıca farklı bir başlık altında hatalı mail gönderen bir arkadaşa düzeltme maili göndermişler sanırım. Geç olsun güç olmasın germeyin kendiniziArtık olumsuz olduğunu düşünmeye başladım 1 ayı geçti
Ben eksik belge gönderdim fakat sonradan ek olarak gönderdim farklı bir mailde. Burada hep aynı konuları konuşuyoruz çünkü bir muhattap bulamıyoruz karşıdaolumsuz düşünecek bir durum yok. THY duyuru sayfasında 22-26 Ocak arasında değerlendirmelere ara verilecektir diye duyuru yapmıştı belki Ajet'i de kapsıyordur. Ayrıca farklı bir başlık altında hatalı mail gönderen bir arkadaşa düzeltme maili göndermişler sanırım. Geç olsun güç olmasın germeyin kendinizi![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.