Yatı bir süre olmayabilir ama uçak sayıları ve uçuşlar arttıkça yatılar da mutlaka başlar diye tahmin ediyorum. Artı yatı olmasa bile aralarda 3-4 günlük off günler oluyor o arada kısa tatillere çıkabilirsiniz uçak biletleri, oteller indirimli olacağı için. Aylık program verildiği için ne zaman nereye uçacağınızı biliyorsunuz sadece nöbet tutulan günlerde belli olmuyor neresi çıkacağı. Ben yurtdışında çalıştım ama burada çalışan çok arkadaşım var hepsinin düzeni de hemen hemen aynı bizimki gibiydi. Burada önemli olan çalışılan şirket. A jet de THY iştiraki olduğu için çok güzel avantajları olur tahminimce çünkü THY öyle. Evet yorucu oluyor ama bu servisle ilgili bir durum Anadolu Jet'te uzun zamandır sadece su dağıtılıyor yolculara yani THY gibi teferruatlı bir servisi yok bu aralar. A Jet olarak başladığı anda servisleri çoğaltırlar mı bilmiyorum. Açıkçası uçuş esnasında yemek (ki THY'de sıcak yemek, her türlü içecek dağıtıp toplama sonra çay, kahve servisi, sonra su servisi diye sürüsünce hizmet var) ve o uçuşlarda bir de ekip kötüyse özellikle KA; o zaman fiziksel ve ruhsal yorgunluk kaçınılmaz oluyor. A Jet'te araştırdığıma göre Pegasus gibi ücretli yemek servisi olacakmış ki bu durumda da çok yorulanacağını sanmıyorum çünkü ücretli olduğu için çok alan olmuyor. Artı burda sanırım keşke alsalar diyeceğimizi sanıyorum çünkü kabin içi satış geliri direkt kabin personel sayısına bölünüp maaşlara artı olarak yatırılıyor. Bizde gizlilik kuralları gereği ayrıldıktan 5 yıl sonraya kadar şirket hakkında konuşma yasağı olduğu için çok bilgi veremiyorum fakat genel olarak bakıldığında gerçekten çok güzel bir iş. Hele hele Kabin Ekibi birbiriyle iyi geçinirse ve Kabin Amiri sinirli, bağırtkan, mod düşürücü biri değilse çalışma veriminiz yüzde yüz artıyor. Ne kadar yorulsanız da kafanız rahat olduğu için o gün hiç çalışmamış gibi hissediyorsunuz. İnsan faktörü çok önemli.