Selamlar,
Tecrübesiz bir aday olarak 27 Ekim 2023 günü mülakata girdim.
12 Ocak 2024 Cuma akşamı olumlu mailini aldım ve yaklaşık 5 dakika içerisinde istenen evrakları yolladım.
14 Ocak 2024 Pazar akşamı sağlık raporu teslim mailini aldım. Mail içeriğinde 15-18 Ocak aralığında şirkete teslim yapmam gerektiği belirtilmişti.
15 Ocak 2024 yani bugün sağlık raporumu teslim ettim. Eğitim tarihi için beklemedeyim, en geç 8-9 gün içerisinde planlamanın yapılacağını ve süreçlerin hızlı ilerletileceğini belirttiler.

Not: 1 hafta öncesinde Pegasus'tan kabul aldığım için elimde sağlık raporum vardı, bu sebeple hızlıca gidip teslimini sağladım.

Benim sürecim bu şekilde işledi. Bilgilendirmek istedim.
Herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim :)
Bu gün sağlık raporunu teslim ettiğimde bir çok pegasus çalışanıyla tanıştım keşke a jeti bekleseydiniz

Bu gün sağlık raporunu teslim ettiğimde bir çok pegasus çalışanıyla tanıştım keşke a jeti bekleseydiniz
3 aylik tecrubesi olanlari “tecrubeli” kategorisinden aliyor ajet. pegasustaki yenilrin hepsi ajete akim ediyor. pegasus baslayip, 4 ay sonrasi deneyipli olarak daha yuksek maasla ajete gecmek daha mantikli. pegasus tan ciddi gecis var ajete :D

• Like
Tepkiler: M.adl
Pegasus'ta başlamadım sadece oradan da teklif aldığım için elimde sağlık raporum hazır vardı, AJet'te başlıyorum hocam :) Size de hayırlı olsun

Arkadaşlar selam, evrak mailinde herhangi bir evrağı yanlış yüklediğimizde geri dönüş sağlanıyor mu? Sanırım forumdaki bir arkadaş bundan bahsetmişti (sağlanıyor) diye

ben adli sicil kaydını oluştururken resmi yerine özel olarak seçmişim. Çok geç fark ettim ne yapmam gerekiyor. 14 aralıkta olumlu sonuçlananlardanım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.