Merhabalar
12.12.23 10:30 mülakata girmiştim 12 ocak cuma günü evrak maili aldım o gün evrak mailini yanıtladım. Ama sağlık için bir dönüş olmadı.evrak mailinden sonra sağlık için dönüş alanlar hangi tarihte mülakata girmiştiniz acaba? Birde maili görmeme şansları olabilir mi tekrar göndersek sorun olur mu?
Ben 18 Aralıkta girmiştim. Evrak mailini aldıysanız size de dönüş yapılacaktır.

• Like
Tepkiler: g.ozgn34
Merhabalar
12.12.23 10:30 mülakata girmiştim 12 ocak cuma günü evrak maili aldım o gün evrak mailini yanıtladım. Ama sağlık için bir dönüş olmadı.evrak mailinden sonra sağlık için dönüş alanlar hangi tarihte mülakata girmiştiniz acaba? Birde maili görmeme şansları olabilir mi tekrar göndersek sorun olur mu?
Bende aynı durumdayım evrakları yolladım cumartesi ama hala sağlık için bı donus olmadı.donus yaparlar diye umuyorum öylesine evrak istemezler sonucta

• Like
Bende aynı durumdayım evrakları yolladım cumartesi ama hala sağlık için bı donus olmadı.donus yaparlar diye umuyorum öylesine evrak istemezler sonucta
Acaba mailde yanlışlık mı yaptım görmediler mi diye korkuyorum. Umarım olumlu şekilde en kısa zamanda dönüşlerimizi alırız 🙏🏻

Acaba mailde yanlışlık mı yaptım görmediler mi diye korkuyorum. Umarım olumlu şekilde en kısa zamanda dönüşlerimizi alırız 🙏🏻
Görmeme gibi durumlar olacağını sanmıyorum.yogunluktan yada kendilerince bı yöntemleri olduğundan bekleme.surecleri oluyordur.donus yapma günleri gibi çünkü evrak maili çok kişiye aynı gün gelmiş

• Like
Merhabalar
Bende aynı şekildeyim sağlık maili gelmedi , en ufak fikrim yok neden böyle oluyor 12.12 sabah girmiştim bende

• Like
Anlamadığım şey şu bilen aydınlatırsa şahane olur , ajet mülakat sonrası herkesten mi evrak istiyor yoksa olumsuz mail alan oldu mu evrak yüklemeden ? Bizden evrak istemeleri olumlu ise neden maillere cevap verilmiyor , ben ajet i çözemedim :)

Selamlar,
Tecrübesiz bir aday olarak 27 Ekim 2023 günü mülakata girdim.
12 Ocak 2024 Cuma akşamı olumlu mailini aldım ve yaklaşık 5 dakika içerisinde istenen evrakları yolladım.
14 Ocak 2024 Pazar akşamı sağlık raporu teslim mailini aldım. Mail içeriğinde 15-18 Ocak aralığında şirkete teslim yapmam gerektiği belirtilmişti.
15 Ocak 2024 yani bugün sağlık raporumu teslim ettim. Eğitim tarihi için beklemedeyim, en geç 8-9 gün içerisinde planlamanın yapılacağını ve süreçlerin hızlı ilerletileceğini belirttiler.

Not: 1 hafta öncesinde Pegasus'tan kabul aldığım için elimde sağlık raporum vardı, bu sebeple hızlıca gidip teslimini sağladım.

Benim sürecim bu şekilde işledi. Bilgilendirmek istedim.
Herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim :)

• Like
Tepkiler: tomadeira ve admin
Selamlar,
12 Ocak 2024 Cuma akşamı olumlu mailini aldım ve yaklaşık 5 dakika içerisinde istenen evrakları yolladım.
14 Ocak 2024 Pazar akşamı sağlık raporu teslim mailini aldım. Mail içeriğinde 15-18 Ocak aralığında şirkete teslim yapmam gerektiği belirtilmişti.
15 Ocak 2024 yani bugün sağlık raporumu teslim ettim. Eğitim tarihi için beklemedeyim, en geç 8-9 gün içerisinde planlamanın yapılacağını ve süreçlerin hızlı ilerletileceğini belirttiler.

Not: 1 hafta öncesinde Pegasus'tan kabul aldığım için elimde sağlık raporum vardı, bu sebeple hızlıca gidip teslimini sağladım.

Selamlar,

tebrikler🙏 hastane kontrolu nasil oluyor? e nabiza her doktor tek tek inceliyor mu ? ek testlet vs neye gore isteniyor acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.