Sorun olmaz resmi seçip yeniden ik ya iletin ilerde sorun olursa ilettim dersinizben adli sicil kaydını oluştururken resmi yerine özel olarak seçmişim. Çok geç fark ettim ne yapmam gerekiyor. 14 aralıkta olumlu sonuçlananlardanım
Sorun olmaz resmi seçip yeniden ik ya iletin ilerde sorun olursa ilettim dersinizben adli sicil kaydını oluştururken resmi yerine özel olarak seçmişim. Çok geç fark ettim ne yapmam gerekiyor. 14 aralıkta olumlu sonuçlananlardanım
Aynısı başıma geldi. Bugün yeniden resmî olarak gönderdim. Acaba size de sağlık için dönüş yaptılar mı?ben adli sicil kaydını oluştururken resmi yerine özel olarak seçmişim. Çok geç fark ettim ne yapmam gerekiyor. 14 aralıkta olumlu sonuçlananlardanım
Merhabalar geri dönüş maili aldınız mı acaba? ben de 11 Aralıkta girmiştim hala bir dönüş olmadı14 aralıkta gitmiştim mülakata hala olumlu olumsuz bir dönüş olmadı benle aynı durumda olan varmı?
8 Aralık benimde hala bir dönüş olmadıMerhabalar geri dönüş maili aldınız mı acaba? ben de 11 Aralıkta girmiştim hala bir dönüş olmadı
25 Aralık'taydı mülakatım ve yoğunluktan dolayı 3-4 haftayı bulabileceğini söylemişlerdi dönüşlerin. Sabırla beklemekteyim fakat sizin grubunuza bile dönüş yapılmadıysa bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Sabretmeye devam...8 Aralık benimde hala bir dönüş olmadı
Benim 4 Aralıktı dönüş yok sen düşün yani25 Aralık'taydı mülakatım ve yoğunluktan dolayı 3-4 haftayı bulabileceğini söylemişlerdi dönüşlerin. Sabırla beklemekteyim fakat sizin grubunuza bile dönüş yapılmadıysa bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Sabretmeye devam...
25 Aralık'taydı mülakatım ve yoğunluktan dolayı 3-4 haftayı bulabileceğini söylemişlerdi dönüşlerin. Sabırla beklemekteyim fakat sizin grubunuza bile dönüş yapılmadıysa bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Sabretmeye devam...
Ben 1 Aralık'ta girmiştim 14ü olumlu ve evrak maili aldım, 16aralıkta belge teslimi mailini attım, 1 ay'ı geçti hâlâ sağlık maili bekliyorum. Olumlu dönüşleri sanırım 1 Aralık'tan sonra yapmadılar hâlâ sağlık sürecinde olan adaylarım azalmasını bekliyor olabilirler. Çünkü bir aydan uzun süredir sağlık maili bekleyen ben ve mülakatta taniştiğim adaylar var.. Yani olumlu mailinden sonra ki süreçte uzun bir bekleyiş arkadaşlarBenim 4 Aralıktı dönüş yok sen düşün yani
Bende aynı şekilde sağlık maili bekliyorum ve 1 ayı geçti süreç uzun ve stresliBen 1 Aralık'ta girmiştim 14ü olumlu ve evrak maili aldım, 16aralıkta belge teslimi mailini attım, 1 ay'ı geçti hâlâ sağlık maili bekliyorum. Olumlu dönüşleri sanırım 1 Aralık'tan sonra yapmadılar hâlâ sağlık sürecinde olan adaylarım azalmasını bekliyor olabilirler. Çünkü bir aydan uzun süredir sağlık maili bekleyen ben ve mülakatta taniştiğim adaylar var.. Yani olumlu mailinden sonra ki süreçte uzun bir bekleyiş arkadaşlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.