11 Aralıkta kurula girdim hala mail alamıyorum ne zaman gelir ?yada bu tarihte giren arkadaşlara geri dönüş sağlandı mı ? Bilgilendirirseniz çok seviniri

Evrak talep için gelen mailde adli sicil kaydını alırken resim ve diğer diye işaretleyin diye belirtmişler . Ben dikkat etmedim yanlışlıkla özel ve özel iş ve işiçiyi seçmişim. Sizce sorun olur mu?

8 Aralık benimde hala bir dönüş olmadı
25 Aralık'taydı mülakatım ve yoğunluktan dolayı 3-4 haftayı bulabileceğini söylemişlerdi dönüşlerin. Sabırla beklemekteyim fakat sizin grubunuza bile dönüş yapılmadıysa bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Sabretmeye devam...

• Like
Tepkiler: nn.a
25 Aralık'taydı mülakatım ve yoğunluktan dolayı 3-4 haftayı bulabileceğini söylemişlerdi dönüşlerin. Sabırla beklemekteyim fakat sizin grubunuza bile dönüş yapılmadıysa bir süre daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Sabretmeye devam...
Benim 4 Aralıktı dönüş yok sen düşün yani
Ben 1 Aralık'ta girmiştim 14ü olumlu ve evrak maili aldım, 16aralıkta belge teslimi mailini attım, 1 ay'ı geçti hâlâ sağlık maili bekliyorum. Olumlu dönüşleri sanırım 1 Aralık'tan sonra yapmadılar hâlâ sağlık sürecinde olan adaylarım azalmasını bekliyor olabilirler. Çünkü bir aydan uzun süredir sağlık maili bekleyen ben ve mülakatta taniştiğim adaylar var.. Yani olumlu mailinden sonra ki süreçte uzun bir bekleyiş arkadaşlar

Ben 1 Aralık'ta girmiştim 14ü olumlu ve evrak maili aldım, 16aralıkta belge teslimi mailini attım, 1 ay'ı geçti hâlâ sağlık maili bekliyorum. Olumlu dönüşleri sanırım 1 Aralık'tan sonra yapmadılar hâlâ sağlık sürecinde olan adaylarım azalmasını bekliyor olabilirler. Çünkü bir aydan uzun süredir sağlık maili bekleyen ben ve mülakatta taniştiğim adaylar var.. Yani olumlu mailinden sonra ki süreçte uzun bir bekleyiş arkadaşlar
Bende aynı şekilde sağlık maili bekliyorum ve 1 ayı geçti süreç uzun ve stresli

• Like
Tepkiler: Ckk ve bsrajet

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.