Merhaba. Bana cuma akşam evrak maili geldi.Cumartesi gönderdim. Bugün de sağlık raporu ve teklif gönderildi. Kabul edip etmediğinizi 2 gün içinde bildirmeniz gerekiyor. Sağlık raporuda en geç Cumaya kadar teslim edilmesi gerektiği belirtilmiş. Süreci olumlu devam eden arkadaşları tebrik eder, bekleyen arkadaşlara sabır dilerim 🙏🏼

Sanırım sağlık raporu için en uzun mail bekleyen benim hala bir dönüş yok bende :( evrakları gönderdikten sonra olumsuz olma gibi bir ihtimali var sanırım

Sanırım sağlık raporu için en uzun mail bekleyen benim hala bir dönüş yok bende :( evrakları gönderdikten sonra olumsuz olma gibi bir ihtimali var sanırım
Evrakları doğru yuklediysen ne olumsuzluk olabilir ki..sanmam,olumsuz değil seninde ama karışık gidiyor cvplar.kimine çok erken kimine günler haftalar sonra

Hayırlı olsun gelen herkese , şimdi biz kabul ediyorsak, teklifinizi kabul ediyoruz deyip mail mi atacağız ? Çünkü 2 gün içinde sağlık raporu istemişler , aşırı hızlı bir işlem dönüyor şuan 16 sına kadar benden hem cevap hem de sağlık raporu isteniyor ,

Tecrübesiz iş teklifinde maaş belirtiyorlar mi bende teklifi bekleyenlerdenim
Evet zamsız olarak da belirtiyorlar zam oranı için ise THY nin zam oranını beklediklerini belirtmişler.
Bu şekil

Teklif edilen ücretler 2024 ücret zammı uygulanmamış ücretlerdir. 2024 yılı ücret artışı gerçekleşecektir. Gerçekleşecek olan ücret zammı için Türk Hava Yolları’nın zam oranının netleşmesi beklenmektedir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.