13 aralık yani süreç hala devam ediyor
Anladım. Evet evet ben 6 aralıkta girdim mülakata 15 ocakta eğitime başlıyorum nasipse benle birlikte giren arkadaşlardan 2 tanesine dün olumlu mail geldi 3 arkadaş daha hala bekliyor. İnş yakın zamanda olumlu dönüşlerinizi alırsınız

Bugün itibariyle sağlık raporunu teslim edip işe giriş onayı aldım. İş başvurusu sürecinde, mülakat öncesi ve sonrasında forumda yazılanların cidden faydası oldu, herkese teşekkür ederim. Haber bekleyen diğer arkadaşlara şimdiden bol sabırlı ve güzel sonuçlu süreç diliyorum.
Merhaba, sağlık raporunu hangi hastaneden aldınız ve ne kadar ücret ödediniz? Ayrıca çok detaylı bir kontrol müydü bilgi verebilir misiniz lütfen*

Merhaba, sağlık raporunu hangi hastaneden aldınız ve ne kadar ücret ödediniz? Ayrıca çok detaylı bir kontrol müydü bilgi verebilir misiniz lütfen*
VM Medical Park Pendik hastanesinden aldım, 11 bin küsür TL ödedim. Normal tetkiklerin dışında benden kaynaklı olarak sıkıntı çıkacak bir sonuç çıktı bunun üzerine hastanedeki hekim ek bir tetkik daha istedi sağolsun. Detaylı bir kontrol oluyor; İç hastalıkları, KBB, Psikiyatri, Göz, Nöroloji, Akciğer, İşitme Testi, Görme Alanı ve EKG bölümlerinden muayene oluyorsunuz.

Mülakattan alınan puanlara göre yukarıdan aşağıya ihtiyaç doğrultusunda mail atılıp degerlendiriliyor sanırım.bir kısım kişiler eğitime başladı,bir kısım evrak mailine cvp bekliyor,bir kısım hiç dönüş olmamis

Hayırlı akşamlar herkese, cuma akşamı evrak talebi mail'i gelmişti. Bugün saat 18:57 de sağlık raporu için mail geldi. Başka mail alan var mı ?

Hayırlı akşamlar herkese, cuma akşamı evrak talebi mail'i gelmişti. Bugün saat 18:57 de sağlık raporu için mail geldi. Başka mail alan var mı ?
Banada cuma evrak talep maili geldi ama sağlık raporu maili gelmedi.raporda detay ne var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.