admin forumu okumadım belki yazılmıştır ama mezuniyet belgesi isteniyormuş ben şu anda öğrenciyim ne atmam gerekiyor lise mezuniyeti mi?

12.12.2023 saat 10:30 grubunda mülakat a girmiştim ve bugün saat 21:47'de evrak için mail geldi. Çok şükür sonunda geldi , bekleyen arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah olumlu olarak dönüş yaparlar.

• Like
Tepkiler: caqix09
Ben de 18 Aralık grubunda girmiştim, bu akşam olumlu dönüş yapmışlar. Şimdi sıra sağlık mailini beklemekte 😅

Merhabalar bana da değerlendirme sürecinin devam ettiği ama evrak istenildiğine dair mail geldi , bu ne demek anlamadım olumlu ya da olumsuz mail de değil

Arkadaşlar selamlar, ben de tecrübesiz olup dün olumlu sonuç alanlardanım. Öncelikle umarım bekleyen herkes olumlu sonuç alır, sonrasında kendi adıma bir sorum olacaktı. Bilen birisi varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim... Mail'e istedikleri belgeleri yüklemeye çalışıyordum, fakat e devlette istedikleri ''tüm sgk uzun vade hizmet dökümü'' daha önce bir iş tecrübem olmadığı için bende gözükmüyor. Sadece, ''tüm sgk hizmet dökümü'' kısmında okuduğum bölümde 1 sene önce yaptığım stajım için başlamış olan 1 aylık çalışmam gözüküyor. Acaba ''tüm sgk uzun vade hizmet dökümü'' yerine, '' tüm sgk hizmet dökümü'' 'nü mail'e yüklesem sorun çıkar mı?
selam aynı problemi yaşıyorum nasıl yaptın acaba ya da diğer türlü gönderince bir problemle karşılaştın mı?

Merhabalar bana da değerlendirme sürecinin devam ettiği ama evrak istenildiğine dair mail geldi , bu ne demek anlamadım olumlu ya da olumsuz mail de değil
Bu olumlu demek, mülakatın başarılı geçti, evrakları inceleyeceğiz sorun çıkmazsa sağlık raporu onda da çıkmazsa işe alım , inşallah

• Like
Tepkiler: Cansu34

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.