öncelikle merhabalar,
Ben 21 Aralık 2:30 da mülakata girdim ve mail bekliyorum ama o günden kimseyle iletişim numarası almadığım için kimler aldı mail bilemiyorum acaba benimle aynı gün girenler yazabilir mi:) tanıştığım çok tatlı insanlar vardı

17 aralıkta olumlu cevap aldım ve hala sağlık raporu için mail bekliyorum. Sağlık raporu maili alan var mı? Ne kadar beklediniz

Çok pardon 14 aralıkta almışım maili 🥲 sonuç olarak hala bir geri dönüş alamadım. Ulaşabileceğimiz bir yer yok mudur acaba? Bu süreç tam olarak nasıl ilerleyecek ne kadar uzun sürecek gibi
Süreçle ilgili bilgi alabilecegimiz tek yer sanırım insan kaynaklarinin mail adresleri ancak başka bir konu altında bir arkadasımız oraya attıgı maillere de dönüs alamadıgını belirtmiş.

Mail 19 unda gelmiş 21 ine kadar teklifi kabul etem gerekiyormuş 25-26 da aynı yere davet ettiler sağlık raporumla ancak sağlık raporum yok yarın alırsam da bana verdikleri son saat olacaıı iin emin olamadım erteleme talep ettim ancak dönüş sağlamadılar muhtemelen buraya kadardı...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.