Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir forumu ghost olarak takip ediyorum. Benim de mülakatlarım olumlu sonuçlandı, sağlık maili de aldım ve hastanede her şeyim olumlu geçti, ta ki kulak basınç testine kadar. Bir kulağım normal basınç değerindeyken bir diğeri tip C olduğu için doktor ilaç yazdı, 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. Sorun şu ki benim 10 günüm yok, 5 gün kullanabiliyor olacağım, akabinde muayneye gideceğim. Hastanede sadece bu kısmın olumsuz olmasından dolayı heyet uçamaz der ise AJet hekimleri farklı bir karar verebilir mi?
Maalesef hayatta her şey planladığınız gibi gitmiyor ve en olmaz denilen yerden bile hayalleriniz yıkılabiliyor, umarım bir aksilik olmaz ve Pazartesi güzel haberler verebilirim.
Saygı & Sevgi

• Like
Tepkiler: Thevil ve ece
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir forumu ghost olarak takip ediyorum. Benim de mülakatlarım olumlu sonuçlandı, sağlık maili de aldım ve hastanede her şeyim olumlu geçti, ta ki kulak basınç testine kadar. Bir kulağım normal basınç değerindeyken bir diğeri tip C olduğu için doktor ilaç yazdı, 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. Sorun şu ki benim 10 günüm yok, 5 gün kullanabiliyor olacağım, akabinde muayneye gideceğim. Hastanede sadece bu kısmın olumsuz olmasından dolayı heyet uçamaz der ise AJet hekimleri farklı bir karar verebilir mi?
Maalesef hayatta her şey planladığınız gibi gitmiyor ve en olmaz denilen yerden bile hayalleriniz yıkılabiliyor, umarım bir aksilik olmaz ve Pazartesi güzel haberler verebilirim.
Saygı & Sevgi
Basınç testi işitme testinden bağımsız mı oluyor? Geçmiş olsun bu arada, umarım olumlu sonuçlanır 🙏🏿

Basınç testi işitme testinden bağımsız mı oluyor? Geçmiş olsun bu arada, umarım olumlu sonuçlanır 🙏🏿
Teşekkür ederim.
KBB muayenesinde oluyorsunuz basınç testini de. Tip C için ileride riskli olabileceğini, nezleye bağlı da olabileceğini söylediği için ilaç yazdı. 3 gündür kullanıyorum.
Maalesef bana verdikleri günde evrak teslim etmem gerektiği için istenilen sürede götürmek adına 5 Pazartesiye kadar kullanabileceğim. İstenilen süreden sonra götürsem kabul ederler mi bilmiyorum, mail attım dönüş de alamıyorum.
Saygı & Sevgi

11 Aralik günü mülakata giren ve olumlu geri dönüş alan var mı ? Yoksa hala en güncel 5 Aralık için mi geri dönüş oluyor. Bir de olumsuz dönüş hiç yapıldı mı acaba?

11 Aralik günü mülakata giren ve olumlu geri dönüş alan var mı ? Yoksa hala en güncel 5 Aralık için mi geri dönüş oluyor. Bir de olumsuz dönüş hiç yapıldı mı acaba?
Olumsuz dönüş alanlar vardı Forum’da okumuştum

Saygı
Ben 5 aralık için bekliyorum. direkt olumsuz alan biri olmuştu sanki

Forumdan anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma istinaden şirket şu an da kendi bunyesinde bulunan AnadoluJet personelinden geri dönüş bekliyor. Şöyle bir mail attı diye biliyorum. Ankara'da bulunan tüm operasyonlar İstanbul a taşınacağı için İstanbul da ikamet zorunlu. Bu vesile ile ister İstanbul a taşının isterseniz tazminat kıdem tazminatı ve 6 aylık maaşınızı alıp işinize son verin. 6 günlük bir süre tanimislardi galiba.

Teşekkür ederim.
KBB muayenesinde oluyorsunuz basınç testini de. Tip C için ileride riskli olabileceğini, nezleye bağlı da olabileceğini söylediği için ilaç yazdı. 3 gündür kullanıyorum.
Maalesef bana verdikleri günde evrak teslim etmem gerektiği için istenilen sürede götürmek adına 5 Pazartesiye kadar kullanabileceğim. İstenilen süreden sonra götürsem kabul ederler mi bilmiyorum, mail attım dönüş de alamıyorum.
Saygı & Sevgi
Umarım herşey yolunda ilerler sizin adınıza. İstanbul'daysanız mutlaka mülakat yerine gidip bildirin. Normalde de dönüş yapmıyorlar zaten.

• Like
Tepkiler: manjaro

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.