İnşallah. Daha önce hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Tecrübesizler olarak hepimiz öyleyizdir belki. Heyecan gayet normal hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah aynen öyle belki bir çoğumuzun kaçıncı denemesi biraz süreç emek gerçekten benim arkadaşım cabin crew THY de 3 yıl denedi şansını 3 yılda şeytan bacağını kirdi başardı emek verecegiz vermeye devam tabi inşallah hayırlısıyla gireriz daha fazla yıl ugrasmadan ama işte emek isteyen bir iş bunun içinde azim tutku gerek istemek gerek hakaten hayırlısi inşallah 🙏

İnşallah aynen öyle belki bir çoğumuzun kaçıncı denemesi biraz süreç emek gerçekten benim arkadaşım cabin crew THY de 3 yıl denedi şansını 3 yılda şeytan bacağını kirdi başardı emek verecegiz vermeye devam tabi inşallah hayırlısıyla gireriz daha fazla yıl ugrasmadan ama işte emek isteyen bir iş bunun içinde azim tutku gerek istemek gerek hakaten hayırlısi inşallah 🙏
İnşallah. Ama eli kulağındadır ocakta mülakata giden sayısı çok az diye biliyorum, eğitimler de başladı bir an önce alırız mailleri. Bu hafta tamamen tecrübesizlere yönelebilirler

• Like
Tepkiler: ece
İnşallah. Ama eli kulağındadır ocakta mülakata giden sayısı çok az diye biliyorum, eğitimler de başladı bir an önce alırız mailleri. Bu hafta tamamen tecrübesizlere yönelebilirler
Benim tahmininde yılbaşına kadar alinanlari alacaklar ardindan mailleri atacaklar bakalım yazarım buradan bir haber gelirse hayırlısı

Ben 5 aralıkta girmiştim hala mail almadım maalesef

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.