Güzel insanlar, hepiniz çok düşüncelisiniz herkese teşekkür ederim.
5 Gündür ne çektiğimi bir ben, bir de Allah biliyor.
Bugün Allah’ın mucizesinden başka hiçbir şey olmadı.
Beni merak edenler için, zor oldu ama testlerde iki kulağım da Ad çıktı.
5 Gün boyunca yaşadığım çaresizlikle bir tek Allah’a sığındım.
Mucizesini gösterdi.
Merak edenler için, raporlarımı ve “kabin memuru olur” sertifikamı aldım.
Şükürler olsun.
Mucize.
Saygı & Sevgi
tebrikler darisi basimiza insallah. hrpeak sisteminizde degerlendirmeler ve mulakatlar kisimlarinizda bir sey yaziyor mu ? mail alamayanlar o kismlardan kontrol edebilecegi bor bilgi var midir acaba ?

6 kasımda mülakata girdim. 14 aralıkta olumlu mail aldım ve şuan sağlık raporu için mail bekliyorum. Bu süreci nasıl ilerletiyorlar bilmiyorum ama kanımca oldukça yavaş ilerliyor. Teşekkür ederim😊
acaba yaśa gore mi donuyorlar veya baska iste calisma durumuna gore :/ yasiniz kacti acaba ? 9 kasimda girmistim, 2 hafta sonra sistem yanlislilla 2. kez mulakat randvu maili atmisti. ozamandn beri olumlu olumsuz mail gelmedi :(

acaba yaśa gore mi donuyorlar veya baska iste calisma durumuna gore :/ yasiniz kacti acaba ? 9 kasimda girmistim, 2 hafta sonra sistem yanlislilla 2. kez mulakat randvu maili atmisti. ozamandn beri olumlu olumsuz mail gelmedi :(
23 yaşındayım ve henüz mezun oldum. İnanın bende neye göre olduğunu anlayamadım. Siz ulaşmayı denediniz mi?

Yaşa göre geri dönüş yaptıklarını zannetmiyorum. İngilizce sınav, ingilizce mülakat ve kurul mülakatı puanlandırılması yapılıp ortalamasına göre olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılıyor diye biliyorum. En azından belirli bir kriter varsa da neye göre geri dönüş yaptıklarını biz bilmiyoruz.
Yanlış gelen mail konusunda da aynı maili alan başka arkadaşlar da vardı geçmiş cevaplarda. Zaten dikkate alınmaması gerekildiği söylenmişti. Olumlu/olumsuz geri dönüş almadıysanız da beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki. O tarihlerde giren biri olarak 42 gün sonunda olumlu mail aldım. Unutmayın ki olumsuz haber gelmediyse hala bir umut var demektir.

• Like
Tepkiler: duygu25
23 yaşındayım ve henüz mezun oldum. İnanın bende neye göre olduğunu anlayamadım. Siz ulaşmayı denediniz mi?
bi hafta daha bekliyecegim, olumlu olumsuz donus almazsam yazacagim IKya. olumlu olup yasi genc olanlara oncelikli donuolar bence digerlerini sonraya birakiyo olabilirler. 31 yasindayim ben. oncelikleri daha genclerdir die yorumladim kendimce. veya 14 aralikta belli bir sayidaki ilk girenlere toplu donmus olabilirler. sirada sizin mulakat tarihnzden sonra girip olumlu olanlara belli kota da toplu donus yapilacak olabilir. cok stresli beklemek :)

Merhaba mülakatta bedelli askerlik ile alakalı soru soran oldu mu? Bedelli askerlik ypmak için Ajet çalışanlarına izin veriyor mu ? Bir bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Merhaba eğitim başlangıç tarihimi öğrenmek için mail attım fakat bir dönüş olmadı. İnsan kaynaklarına ulaşabileceğimiz bir telefon veya başka bir mail adresi var mıdır?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.