Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tabiki bunlarda çok önemli aşırı katılıyorum ama beyefendinin bahsettiği kombin ilk test mülakatı için uygun biz direkt ik ya sormuştuk son gün hariç kıyafetin eleme kriterleri arasında olmadığını söyledi tabiki eşofman şort uymaz ama bahsettiği polo yaka tişort casual pant uygun
Nasıl gideceğiniz gerçekten size kalmış. Fakat casual konusunu açmak istedim çünkü dediğim gibi kot pantolon keten yazılı kıyafetler bunlar da casual sınıfında yer alıyor.

• Like
Tepkiler: kittycatlover
benzinlikte bile üstünüzü değiştirebilirsiniz. Mesleğe başladığınız gün çok sıcak ya da uzak deyip o üniformalarla nasıl baş edeceksiniz acaba ve fikir paylaşılan bir yerde kurumsal olmak zorunda değilim
Benzinliğe kadar o kadar fazla kıyafeti birçok toplu taşımada taşımak pek kolay değil. Smart casual demek düz renk kıyafet ve pantolon demek, madem kurumsal olmak zorunda hissetmiyorsunuz öyleyse size kurumsal gelmeyen fikirlere de insanların hedeflerini baltalayan hatta sizinle aynı aşamada olan kişilere daha "birçok mülakat" istemiyorsunuz diyerek de ima etmek saçma. Size daha fazla cevap vermiycem başarılar :D

Benzinliğe kadar o kadar fazla kıyafeti birçok toplu taşımada taşımak pek kolay değil. Smart casual demek düz renk kıyafet ve pantolon demek, madem kurumsal olmak zorunda hissetmiyorsunuz öyleyse size kurumsal gelmeyen fikirlere de insanların hedeflerini baltalayan hatta sizinle aynı aşamada olan kişilere daha "birçok mülakat" istemiyorsunuz diyerek de ima etmek saçma. Size daha fazla cevap vermiycem başarılar :D
Anlaman kıt sanırım kurumsal olacak yer ve olunmayacak yer ayrı bunu bir idrak et önce ve İnsanların hedeflerini baltalayan benim evet 😂

Ben aşamalara Silivriden katıldım nerdeyse İstanbulun bir çıkışından diğer çıkışına, bu kadar yolu her aşamada takımla gitmek -hele ki böyle bir havada- çok zor. Belki benimle aynı durumu yaşayan biri olacak ve sizin iğnelemenizden dolayı yalnızca kıyafetine odaklanıcak. THY mantığıyla düşündüyseniz anlıyorum ama Pgs aşamaları neredeyse 1 ay sürüyor ayrı ayrı haftalar ve son aşamaya dek bir code yok. şirket dahi belirtmiyor. Ve lütfen kimsenin şahsına yönelik bu tarz imalarda bulunmayın, fikir alışverişi yaptığımız yerde bireysel düşüncelerinizi profesyonel olmayan bir dille aktarmak da aynı şekil KURUMSAL olmuyor, herkese başarılar.
Kesinlikle katılıyorum size. Ajetin mülakatı için Ankara’dan İstanbul’a gidiş geliş toplamda 12 saat yol çektim. Uçakla gitme şansım yoktu çünkü kıyafetler kırışır diye mecburen arabanın arka koltuğuna astım. Bu bile beni çok zorladı. Pegasus‘ta bir çok aşama varken her aşamada aynı zorluğu çekmeye hiç gerek yok. AJet süreci bir günde tamamlıyor bu iyi bir avantaj. Ama her şirketin süreci bu kadar kısa değil maalesef. Ne yazarsak yazalım diğer arkadaşımız muhalif olacak. Bu yüzden ben sizi anlıyorum ve dedikleriniz de gayet mantıklı

• Like
Tepkiler: ultraviolence
İnanın laf anlatmaya değmez. Biz meraklı değiliz birçok mülakata katılmaya amacımız bir an önce mesleğimize kavuşmak. Siz gibi nazik ve mantıklı insanlar kesinlikle çok hak ediyor bu mesleğe girmeyi. Başarılar dilerim süreciniz aydınlık ve açık olsun🥰🌸

Kesinlikle katılıyorum size. Ajetin mülakatı için Ankara’dan İstanbul’a gidiş geliş toplamda 12 saat yol çektim. Uçakla gitme şansım yoktu çünkü kıyafetler kırışır diye mecburen arabanın arka koltuğuna astım. Bu bile beni çok zorladı. Pegasus‘ta bir çok aşama varken her aşamada aynı zorluğu çekmeye hiç gerek yok. AJet süreci bir günde tamamlıyor bu iyi bir avantaj. Ama her şirketin süreci bu kadar kısa değil maalesef. Ne yazarsak yazalım diğer arkadaşımız muhalif olacak. Bu yüzden ben sizi anlıyorum ve dedikleriniz de gayet mantıklı
Ben anlamıyor muyum ben süreçlere doğudan 26 saat otobüs ile ulaşarak katıldım otobüsün koltuğuna astım gömleğimi falan arkadaşlar iyi misiniz hepimiz fedakarlıklar yapıyoruz. Yanlış yapmasını istemedim adayların bu mesleği ne kadar çok istediğimi bildiğim için diğer adaylarında hazırlıklı olup sıfır hata ile hedeflerine ulaşmasını istiyorum sadece çünkü dediğim gibi artık daha eleyici olacaklar. Bunu değersizlik ya da eksiklik sempoze etmeye çalıştığımı düşünmeyin yaptıklarınızı kanıtlamaya çalışmayın. ben bunu aşamalara katılacak adaylar için belirtmek istedim herkes istediğini yapsın sonuçta attığımız adımların sonuçlarını yaşıyoruz.

İnanın laf anlatmaya değmez. Biz meraklı değiliz birçok mülakata katılmaya amacımız bir an önce mesleğimize kavuşmak. Siz gibi nazik ve mantıklı insanlar kesinlikle çok hak ediyor bu mesleğe girmeyi. Başarılar dilerim süreciniz aydınlık ve açık olsun🥰🌸
Herkes aynı şartlarda değil bambaşka illerden gelen var, 4-5 aktarma yaparak gelen var, işinden birkaç saat izin alıp gelen var herkes için daha anlaşılabilir ve (şirket bazında mülakatlarda ayrı günlerde gerçekleştiği için) fikir veriyoruz ve ekstra seçeneklerden bahsediyoruz. Günün sonunda başka imalar yaparak bir çatışma ortamı yaratmanın hiçbir gerekçesi olamaz forumun yüzde %80'nin süreçleri askıda ve her şeye rağmen bildiklerimizi birbirimize aktarıyoruz bu çok değerli. Alıntıya cevap vermeyeceğim, mülakata girecek tüm adaylara çokça başarılar dilerimmm. Gönlünüzce olsun ❤︎ ❤︎

Diğer adayların da birkaç kez mülakatlara katılmasına gerek olmadığını söylediğim için 😂😂oradan kıl kapıp konuyu alıp bambaşka yerlere getirdiniz kriz yönetiminiz yok ve bana başarılarınızı deneyimlerinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz dediğim gibi birilerine değersizlik yetersizlik duygularını empoze etmek gibi bir amacım yoktu iletmek istediğim mesaj sadece adayları ilgilendiriyordu sizi değil. Birgün uçakta birisi size iğneleyici konuşunca onunla da bu şekilde iletişim kurun ben havacılıkla alakalı zerre kadar bilgisi olmayan insanlarla daha fazla konuşmak istemiyorum. Forumu da takip etmeyeceğim artık çünkü sizden öğrenecek hiçbir şeyim yok

Ben anlamıyor muyum ben süreçlere doğudan 26 saat otobüs ile ulaşarak katıldım otobüsün koltuğuna astım gömleğimi falan arkadaşlar iyi misiniz hepimiz fedakarlıklar yapıyoruz. Yanlış yapmasını istemedim adayların bu mesleği ne kadar çok istediğimi bildiğim için diğer adaylarında hazırlıklı olup sıfır hata ile hedeflerine ulaşmasını istiyorum sadece çünkü dediğim gibi artık daha eleyici olacaklar. Bunu değersizlik ya da eksiklik sempoze etmeye çalıştığımı düşünmeyin yaptıklarınızı kanıtlamaya çalışmayın. ben bunu aşamalara katılacak adaylar için belirtmek istedim herkes istediğini yapsın sonuçta attığımız adımların sonuçlarını yaşıyoruz.
Burada kimse kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmıyor. İnsanlar demek ki bütün aşamalarda takım elbise giyebilecek bir konfor alanına sahip değiller. Bu yüzden de burada soru sorup insanlardan fikir alıyorlar. Bizler de doğru bildiğimiz şeyleri söyleyerek yol göstermeye çalışıyoruz. Sizin dediğiniz durumu anlıyorum ancak üslubunuz çok yanlış insanları iğneleyerek konuşuyorsunuz burada kimse sizden laf duymak zorunda değil

Burada kimse kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmıyor. İnsanlar demek ki bütün aşamalarda takım elbise giyebilecek bir konfor alanına sahip değiller. Bu yüzden de burada soru sorup insanlardan fikir alıyorlar. Bizler de doğru bildiğimiz şeyleri söyleyerek yol göstermeye çalışıyoruz. Sizin dediğiniz durumu anlıyorum ancak üslubunuz çok yanlış insanları iğneleyerek konuşuyorsunuz burada kimse sizden laf duymak zorunda değil
Kılıf kıyafet konusunda konfora sahip olamayacaksanız o aşamalara katılmayın arkadaşlar bahaneniz çok saçma. Havacılıktan bahsediyoruz farkında mısınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.