Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Başta iğneleyici bir şey söylediğimi kabul ediyorum bunu adaylar için söyledim aslında, ama bunun sizin değersizlik duygunuzu bu kadar kabartacağını düşünemedim o söylemimden sonra söylediğim her şeyi tam tersiymiş gibi kanıtlama çabası içerisine girdiniz. Adayları yanlış yönlendiren benmişim gibi yansıttınız ve sırf haklı çıkmak için verdiğim bilgileri yanlışmış gibi yönlendirmeler yaptınız saçma sapan cümleleriniz havalarda uçuştu. Bu kadar yaralı olduğunuzu bilmiyordum. Gelmişsiniz burda kıyafet konforundan bahsediyorsunuz. Kıyafet konforunu havacılık için düşünemezsiniz. Üslup konusuna gelince de lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun 😂😂 lütfen kendinizi de analiz etmeyi bilin bu da çok önemli sonra size zayıf yönünüz nedir diye sorulduğunda herkes gibi ben mükemmeliyetçiyim
Bir şey diycem siz haklısınız😂 konuyu kapatabiliriz artık burası sokak arası mahalle değil normal bir aday paylaşım platformu kızlar boşverin

arkadaşlar konuyu ‘bu insan nasıl kabine çıkacak, çıkarsa tk da performans raporu hangi puanla gelip kaç ayda iş akdi feshedilecek’ diye düşünüp kendi içinizde sonlandırabilirsiniz zira burada gördüğüm insanlar için bazen bunu düşünüp tartışmıyorum bile pegasus cclerinin içinde bile dip boyası akmış, saçı düzgün durmayan hatta şu an burada dillendirmeyeceğim neler neler var sektörde sizin yazılı sınava katılırken ne giydiğinize bakacak son şirketten bahsediyorsunuz cidden we js be chillin fr

arkadaşlar konuyu ‘bu insan nasıl kabine çıkacak, çıkarsa tk da performans raporu hangi puanla gelip kaç ayda iş akdi feshedilecek’ diye düşünüp kendi içinizde sonlandırabilirsiniz zira burada gördüğüm insanlar için bazen bunu düşünüp tartışmıyorum bile pegasus cclerinin içinde bile dip boyası akmış, saçı düzgün durmayan hatta şu an burada dillendirmeyeceğim neler neler var sektörde sizin yazılı sınava katılırken ne giydiğinize bakacak son şirketten bahsediyorsunuz cidden we js be chillin fr
Favori platform arkadaşım geldi ve son noktayı koydu ahahahaa

• Love
Tepkiler: sunny
PGS süreci, Thy ve International firmalarla aynı mantıkta değil. Farklı günlerden oluştuğu için ulaşım /iş durumundan dolayı zorluk yaşayan adaylar varsa diye ekstra seçenek sunmaya çalıştım. Burası Kurtköyden bile uzak aktarmayla gidilen bir konum. Bahsettiğim şey konfor değil şirket dahi böyle bir zorunluluk koşmamışken ilk aşamalarda eğer bu konuda problem olursa dert etmeyin demek istemiştim. Tabi ki kurumsal imaj çok önemli fakat burdaki aşamalar kurulla gerçekleşmiyor zaten toplu şekilde boy kilo ve ingilizce öğretmenle birebir mülakatlardan bahsettim. Konu TK gibi değil. Eğer dediğim yanlış anlaşıldıysa lütfen kusura bakmayın, fakat burda fikirlerimizi paylaşırken gereksiz imalar ve aşağılayıcı hakaretler hiç yeri ve zamanı değil

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Çok hoşsunuz ve gerçekten burada zorbalanıyoruz başkaları tarafından garip bir şekilde. Şu yazdığınızın üzerine zaten başka bir savunma yazamam teşekkür ederiz💓💓

• Love
PGS süreci, Thy ve International firmalarla aynı mantıkta değil. Farklı günlerden oluştuğu için ulaşım /iş durumundan dolayı zorluk yaşayan adaylar varsa diye ekstra seçenek sunmaya çalıştım. Burası Kurtköyden bile uzak aktarmayla gidilen bir konum. Bahsettiğim şey konfor değil şirket dahi böyle bir zorunluluk koşmamışken ilk aşamalarda eğer bu konuda problem olursa dert etmeyin demek istemiştim. Tabi ki kurumsal imaj çok önemli fakat burdaki aşamalar kurulla gerçekleşmiyor zaten toplu şekilde boy kilo ve ingilizce öğretmenle birebir mülakatlardan bahsettim. Konu TK gibi değil. Eğer dediğim yanlış anlaşıldıysa lütfen kusura bakmayın, fakat burda fikirlerimizi paylaşırken gereksiz imalar ve aşağılayıcı hakaretler hiç yeri ve zamanı değil
Sizinle aynı düşünceyi burada 3 4 kişi olarak savunduk bu yüzden ben yanlış bir yönlendirme ya da art niyet görmüyorum hiç kimsede. Arkadaşımız bize yüklenmeyi tercih etti. Umarım en yakın zamanda ekip arkadaşı olarak çalışırız🙏🏻💕💕

Sizinle aynı düşünceyi burada 3 4 kişi olarak savunduk bu yüzden ben yanlış bir yönlendirme ya da art niyet görmüyorum hiç kimsede. Arkadaşımız bize yüklenmeyi tercih etti. Umarım en yakın zamanda ekip arkadaşı olarak çalışırız💕🙏🏻💕
Anlayışınız için de çok teşekkür ederimmm burda birbirimizi anlayan, bu süreçleri beraber paylaşan adaylar olmamız insanı rahatlatıyor, yalnız hissetmek çok çok daha kötü olurdu... İnşallah temel sınıflarında denk gelicezzz. Hepimizin süreçleri için bol bol pozitif enerji yolluyorummm öyle ya da böyle şeytanın bacağını kırıcazzz!! ♥️

Şu o kadar özet ve objektif ki ahhahaha... Sunny'nin realistliği beni çok etkiliyor gerçekten favvv

• Love

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.