Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Diğer adayların da birkaç kez mülakatlara katılmasına gerek olmadığını söylediğim için 😂😂oradan kıl kapıp konuyu alıp bambaşka yerlere getirdiniz kriz yönetiminiz yok ve bana başarılarınızı deneyimlerinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz dediğim gibi birilerine değersizlik yetersizlik duygularını empoze etmek gibi bir amacım yoktu iletmek istediğim mesaj sadece adayları ilgilendiriyordu sizi değil. Birgün uçakta birisi size iğneleyici konuşunca onunla da bu şekilde iletişim kurun ben havacılıkla alakalı zerre kadar bilgisi olmayan insanlarla daha fazla konuşmak istemiyorum. Forumu da takip etmeyeceğim artık çünkü sizden öğrenecek hiçbir şeyim yok
Sizde kafanıza yatmayınca yolcuya "ANLAYIŞINIZ KIT" dersiniz, sizin de kriz yönetim anlayışınız argo tabirler, bu şekilde kriz çözmesem çok daha iyi. Havacılıkta bu denli bilgiye sahipsiniz forum üyeliğinize son verebilirsiniz, konuyu bambaşka yere getirerek sanki siz iş aramıyormuşsunuz gibi "birden fazla mülakat" iması yapan sizsiniz. Rica ediyorum daha fazla alıntı girmeyin. Ben cevap vermedikçe flood döşemeye başladınız. Burayı sizin argo ve sokak jargonu içeren cümlelerinizi okumak amaçlı kullanmıyorum.

Başta iğneleyici bir şey söylediğimi kabul ediyorum bunu adaylar için söyledim aslında, ama bunun sizin değersizlik duygunuzu bu kadar kabartacağını düşünemedim o söylemimden sonra söylediğim her şeyi tam tersiymiş gibi kanıtlama çabası içerisine girdiniz. Adayları yanlış yönlendiren benmişim gibi yansıttınız ve sırf haklı çıkmak için verdiğim bilgileri yanlışmış gibi yönlendirmeler yaptınız saçma sapan cümleleriniz havalarda uçuştu. Bu kadar yaralı olduğunuzu bilmiyordum. Gelmişsiniz burda kıyafet konforundan bahsediyorsunuz. Kıyafet konforunu havacılık için düşünemezsiniz. Üslup konusuna gelince de lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun 😂😂 lütfen kendinizi de analiz etmeyi bilin bu da çok önemli sonra size zayıf yönünüz nedir diye sorulduğunda herkes gibi ben mükemmeliyetçiyim demeyin 😂😂😂

Sizde kafanıza yatmayınca yolcuya "ANLAYIŞINIZ KIT" dersiniz, sizin de kriz yönetim anlayışınız argo tabirler, bu şekilde kriz çözmesem çok daha iyi. Havacılıkta bu denli bilgiye sahipsiniz forum üyeliğinize son verebilirsiniz, konuyu bambaşka yere getirerek sanki siz iş aramıyormuşsunuz gibi "birden fazla mülakat" iması yapan sizsiniz. Rica ediyorum daha fazla alıntı girmeyin. Ben cevap vermedikçe flood döşemeye başladınız. Burayı sizin argo ve sokak jargonu içeren cümlelerinizi okumak amaçlı kullanmıyorum.
Böyle insanlar bir de havacılık için çok uygun olduklarını düşünüyorlar. Biz kendisine laf etmediğimiz halde çok abartılı bir şekilde cevap vermeye başladı. İnsanların meslek seçimine kadar karar vermeye çalışıyor haddi olmadığı halde. En güzel cevap ona cevap vermemek bence bazı şeylerin acısını buradaki insanlardan çıkarmaya çalışıyor. Ne şartlarda mülakatlara girip ne kadar masraf ettiğimizi bilmeden burada konuşmak onun gibiler için çok kolay. Lütfen canınızı sıkmayın. Umarım sektör yakın zamanda hareketlenecek ve bir çok ilan açılacak. Biz burada birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Böyle insanlar bir de havacılık için çok uygun olduklarını düşünüyorlar. Biz kendisine laf etmediğimiz halde çok abartılı bir şekilde cevap vermeye başladı. İnsanların meslek seçimine kadar karar vermeye çalışıyor haddi olmadığı halde. En güzel cevap ona cevap vermemek bence bazı şeylerin acısını buradaki insanlardan çıkarmaya çalışıyor. Ne şartlarda mülakatlara girip ne kadar masraf ettiğimizi bilmeden burada konuşmak onun gibiler için çok kolay. Lütfen canınızı sıkmayın. Umarım sektör yakın zamanda hareketlenecek ve bir çok ilan açılacak. Biz burada birbirimize güzel haberler verelim inşallah
ama nasıl kıt demiyim şimdi ya tahrik var 😂 o zaman en başından 1 tane sürece katıl hepsini geç yani deneme yanılmayı savunuyordunuz az önce hani tecrübe oluyordu noldu. Mülakat süreçlerinin bu denli zor olduğunu (ulaşım ve maddi açıdan) bildiğim için risk almayın diyorum baştan sona dikkat edin daha ne kadar açık ve basit konuşabilirim acaba. Gelmişsiniz burda bana kıyafet konforunu savunuyorsunuz ve adayları yanlış yönlendiren ben oluyorum.

Mülakat sınav vs aynı gün olmuyor mu arkadaşlar birde yara izi vs kontrol ediliyor mu ajette kontrol edilmemişti

Diğer adayların da birkaç kez mülakatlara katılmasına gerek olmadığını söylediğim için 😂😂oradan kıl kapıp konuyu alıp bambaşka yerlere getirdiniz kriz yönetiminiz yok ve bana başarılarınızı deneyimlerinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz dediğim gibi birilerine değersizlik yetersizlik duygularını empoze etmek gibi bir amacım yoktu iletmek istediğim mesaj sadece adayları ilgilendiriyordu sizi değil. Birgün uçakta birisi size iğneleyici konuşunca onunla da bu şekilde iletişim kurun ben havacılıkla alakalı zerre kadar bilgisi olmayan insanlarla daha fazla konuşmak istemiyorum. Forumu da takip etmeyeceğim artık çünkü sizden öğrenecek hiçbir şeyim yok
Bence tartışmak veya insanları tanımadan yorum yapmak burda mention kalabalığından başka bir şey değil herkesin fikri kendine değerli işin sonunda işi almak kişinin kendisine bağlı sizin yorumunuzu isterse uygular isterse başkasının buradan işe başlayınca şöyle böyle çıkarımı yapmaya gerek yok bence konuyu kapatmak ve herkesin fikrine saygılıca yaklaşmak en önemlisi üslup cidden her şeydir

Kılıf kıyafet konusunda konfora sahip olamayacaksanız o aşamalara katılmayın arkadaşlar bahaneniz çok saçma. Havacılıktan bahsediyoruz farkında mısınız
Emin olun yazın giydikleri kıyafetlerin kumaşları ve yaza uygun oluşunu ve konforunu şirketler sizden daha çok düşünüyordur neden kendi haklılığınızı kanıtlamaya çalışıyorsunuz tamam sizin fikriniz de mantıklı ama başka insanları neden ikna etmeye çalışıyorsunuz tamam diyin geçin bence

ama nasıl kıt demiyim şimdi ya tahrik var 😂 o zaman en başından 1 tane sürece katıl hepsini geç yani deneme yanılmayı savunuyordunuz az önce hani tecrübe oluyordu noldu. Mülakat süreçlerinin bu denli zor olduğunu (ulaşım ve maddi açıdan) bildiğim için risk almayın diyorum baştan sona dikkat edin daha ne kadar açık ve basit konuşabilirim acaba. Gelmişsiniz burda bana kıyafet konforunu savunuyorsunuz ve adayları yanlış yönlendiren ben oluyorum.
Kelimelerinizi bu şekilde seçmeye devam edicekseniz foruma bildiri yazıp bilgilerinizle beraber, TCK Madde 125 ile hakaret davası açacağım. Siz bana "kıt", "ama nasıl kıt demiyim tahrik var" gibi cümleler kuramazsınız. Bunların hepsi yasal olarak hakaret, sanal zorbalık ve aşağılayıcı ifade. Burdaki anonim profilinizin arkasında e-postanızdan tutun tüm kişisel bilgilerinize ulaşacak veri var. Görüşmek üzere.

• Like
Tepkiler: TopGunMaverick

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.