Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Mükemmel geçtiğinize kanınız nedir? İnsan kaynaklarina koltuğuna siz oturmadiniz ki 🙂 kaldı ki sizi almayacak da olsalar bozuntuya vermeden soru soruyorlar , kötü geçti diye düşünen bir kişi yoktur. Bence ****** filan bırakın siz kendi surecinize odaklanın bosverin başkalarını , Allah isteyen herkese nasip etsin diyip geçin sizde fazlası kul hakkina girer
Öyle diyip geçiyorum zaten, mükemmel geçme fikri herkesinki gibi kendi fikrim. Zaten kendi sürecime odaklandım çevremden gördüğüm tecrübe ettiklerimi arkadaşlar ile paylaşıyorum bir art niyet yok.

Kesinlikle öyle ben de ondan tedirginim daha bu olumlu mu olacak bilmiyoruz bir de saglik aşaması var ama en azından bir şansımız olsun bari benim sağlık aşaması kritik aslında 11 yıl önce psikiyatri ziyaretim var ama güncel sağlam raporum da var ve tanılarim yanlış. En azindan bir ihtimal var olabilir diye ek tetkik vs. ile. Ama bunda direkt elenmek daha kötü geliyor. Bir de il dışından işten izin alarak gidiyorum benim için zor ve yorucu oluyor bir de bu üçüncü kurulum oldu üç keredir gidip olumsuz almak istemiyorum 😊
11 yıl önce sistemde gözükmüyordur ki. Baktıkları şey şu , uzun süreli ilaç kullanımı ve ilaç raporu var mı

Aa ben de baktım şimdi bana 2023 yılında aile hekimi yazmış bir kere ama en güncel şekliyle doktordan sağlam raporum var bu sene basinda alınmış sıkıntı olur mu bu durum? Ben üst üste yakinlarimi kaybettigim için gitmiştim doktora ama o ilaç neden yazılmış ne ara yazilmis hiç hatırlamıyorum bile alınıp alınmadığını da hatırlamıyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.