Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sağlıkta ince eleniyoe benim sağlık sertifikam Çar o yüzden sıkıntı yaşamadkö ve daha önce ajette uçtum zaten bazı özel durumlardan çıktım şimdi geri döndüm tecrübeli olarak duyduklarımı söylüyorum

ön sağlıkta eğer piskolojik bir reçete veya ameliyat geçmişi ciddi olan veya astım vs tanı varsa sıkıntı çıkıyor

Evet gittim sizin nasıl bir sıkıntınız var ona göre cevap vereyim bu sorun olabilir yada olmaz diye
Evet gittim sizin nasıl bir sıkıntınız var ona göre cevap vereyim bu sorun olabilir yada olmaz diye
öncesinde konulan astım tanısı sorun olur mu ancak şu an halihazırda ilaç ya da tedavi yok nasıl bir yol izlenir acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.