Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana mesela neden havacilik sorusu sorulduğunda herkes gibi olumlu yönlerini söyledim örnekler vererek açıkladım her şeyi kendi yasantilarimdan. Mesela ortama kolay uyum sağlayabildigimi söylediğimde örnek olarak universite degisikligimi söyledim ama onlar ekstra ornekler de istediler ben de 8. Sınıfa kadar 5 okul değiştirdiğimi söyledim olar da zaten deneyimlemissiniz diyerek onayladilar ama benim her konu altında böyle oldu. Yanı benim mülakatım genelde örnekler ve açıklamalar üzerineydi. Mesela öncesinde kabin memurluğunun zor yönü nedir diye soruldu ben de değişen çalışma saatleri olduğunu söyledim ama daha sonra bana tekrar pek çok dezavantajı da var ama çöp bile toplar vs. dendi ben de avantajlari olduğu kadar dezavantajları da olduğunu ancak bunlar için hazır olduğumu söyledim. Açıkçası bu sorulara başka ne diyebilirim bilmiyorum. Mülakatimi düşündüğümü de şunu da soyle deseydim hiç demedim
Aynı şekildeydi ve bu şekilde cevaplar verdim aynı düşüncedeyim

Cok doğru işimiz var en azından ve sizin mesleğiniz çok güzel katiliyorum ama öğretmenlik benim karakterime göre fazla resmi ve durağan bir meslek ben daha hareketli bir meslek istiyorum öğretmenlikten biraz sıkıldım açıkçası 😊
inşallah kısa sürede herbirimiz olumlu cevapları alırız , hepimiz çok emek evriyoruz acıkcası kurula kadar gelip elenmek insanın zoruna gidiyor birde hep aynı terane yani ing gec birde thynin kurula kadar 8-9 ay falan yani sürekli mülakat mülakat sonunda malesef elendiniz , inşallah bu sefer şeytanın bacagını kırmısızdır herbirimiz 🤞

• Like
Tepkiler: egebal
Arkadaşlar ben 12 şubatta girdim hala bekliyorum …
🤦‍♀️bence bir mail atın 18 i duydum ama 12 yi hiç duymadım , yani erken tarihte mülakatı tamamladıgı halde hala cevap gelmemesi , yani değerlendiriliyordur demekten baska care yok , yarın tam bir ay dolacak daha da gelemzse belki kabin istihama mail atılabilir en azından bilgi alırısnız

🤦‍♀️bence bir mail atın 18 i duydum ama 12 yi hiç duymadım , yani erken tarihte mülakatı tamamladıgı halde hala cevap gelmemesi , yani değerlendiriliyordur demekten baska care yok , yarın tam bir ay dolacak daha da gelemzse belki kabin istihama mail atılabilir en azından bilgi alırısnız
18 şubatta girip te dönüş alan var mı ki

Torpillilere olabilir mi bilmiyorum hani genel olarak çok kişiyede dönüş yapılmadı diye düşünüyorum, benim mükemmel geçti mesala değişik bir süreç
Mükemmel geçtiğinize kanınız nedir? İnsan kaynaklarina koltuğuna siz oturmadiniz ki 🙂 kaldı ki sizi almayacak da olsalar bozuntuya vermeden soru soruyorlar , kötü geçti diye düşünen bir kişi yoktur. Bence kayırma iddiası filan bırakın siz kendi surecinize odaklanın bosverin başkalarını , Allah isteyen herkese nasip etsin diyip geçin sizde fazlası kul hakkina girer

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.