Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ama söyle düşünüyorum eğer dönüşler başladıysa , bizi de cok bekletmezler , yani 10 kişiye olumlu atıp , 1 ay bekleyecek halleri yok demek ki elemeler başlamış karışık da dönüyor olabilir olumlu dönüşler devam eder en son alınmayacak olanlara da toplu olumsuz atarlar , kısmetimizde varsa zaten olacak öyle böyle ama beklemek insanı yoruyor olumlu alsan yinede de sevinemiyorsun çünkü sağlıktanda elenme ihtimali çok yüksek yani mayın dolu tarla gibi mülakat aşamaları nereye bassak patlıyoruz :cautious:
Aynen öyle benim bacakta platin var mesala gereksiz sıkı sağlık tedbirleri var ben gemi adamlığıda yaptım onun arkasında bir mantık vardı ama uçakta gerçekten yok

Kesinlikle öyle ben de ondan tedirginim daha bu olumlu mu olacak bilmiyoruz bir de saglik aşaması var ama en azından bir şansımız olsun bari benim sağlık aşaması kritik aslında 11 yıl önce psikiyatri ziyaretim var ama güncel sağlam raporum da var ve tanılarim yanlış. En azindan bir ihtimal var olabilir diye ek tetkik vs. ile. Ama bunda direkt elenmek daha kötü geliyor. Bir de il dışından işten izin alarak gidiyorum benim için zor ve yorucu oluyor bir de bu üçüncü kurulum oldu üç keredir gidip olumsuz almak istemiyorum 😊
Aynı şekilde 3. Girişim 1 sunexpress 2 THY 3 burası işten zaten soğudum izin alarak gidiyorum yaşta fazlalaşmaya başladı mülakat sonucu için tarot bakmaktan helak oldum

Uçak ortamı daha farklı ama sonuçta ben de yolcu ile değil öğrencilerle uğraşıyorum bu iş de bir o kadar zor 😊

• Like
Tepkiler: ferhan60
Bir de zaten aktif olarak çalışıyoruz ben öğretmenim ve zaten kendini iyi hissetmesem öğretmenlik yapamam öğretmenlik de bir o kadar zor sonuçta evet uca
Bir ingilizce öğretmeni olarak çok iyi anlıyorum Bende belediyede çalışıyorum aynı şartlar altındayız dur bakalım

• Like
Tepkiler: itsbliss
ya da çok iyi olan kriterleri direk karşılayan adaylara ilk dönüldü , bizden olumlu olanlara grup grup da dönülecek olabilir , emin değilim yinede moral bozmak istemiyorum ama zaman gectikçe insan tabi huzursuz oluyor birde 23ünde girenlere dönüp 19 , 18,ine hiç mail gitmemesi de bir ilginç , o günkü tüm grupları elemediler sanırım cidden neye göre dönüyorlar hiçbir bilgim yok ne yazık kı insanın siniri bozuluyor boyle olunca :cautious:
ya da çok iyi olan kriterleri direk karşılayan adaylara ilk dönüldü , bizden olumlu olanlara grup grup da dönülecek olabilir , emin değilim yinede moral bozmak istemiyorum ama zaman gectikçe insan tabi huzursuz oluyor birde 23ünde girenlere dönüp 19 , 18,ine hiç mail gitmemesi de bir ilginç , o günkü tüm grupları elemediler sanırım cidden neye göre dönüyorlar hiçbir bilgim yok ne yazık kı insanın siniri bozuluyor boyle olunca :cautious:
Ben insan kaynaklarına mail attım süreç devam ettiğini en kısa sürede olumlu ya da olumsuz dönüş yapılacağını söyledi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.