Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Eğer ilaç kullanmadıysanız bunu belirtin çünkü bazen yanlış tanılar dan koyulabiliyor
Onun dışında egzama Sedef falanda sıkıntı oluyor özellikle gizlenen veri varsa sağlık müdürlüğüne verip dilekçeyle açtırın gizlenen herşey doktor ekranında gözüküyor bu konuda çok katılar ve hali hazırda uçmaya başlarsanız takip ediliyor herşey ondan sıkıntı olur ve sözleşme feshine kadar gider
1 defa bile olsa eğer istemedikleri bir hastalıksa evet dikkat ediyorlar ama durumu açıklayın kullanmadıysanız anlatın
Bacağımda platin var trafik kazası sonucu ama fonksiyon kaybı veya herhangi bir engelim yok sıkıntı yaratırmı sizce

Yani bence sıkıntı olur ben gittiğimde mide tüp ameliyatı olan biri elenmişti sağlıktan platin ciddi bir şey uçuş hareket istiyen ve yorucu olabiliyor ek tetkik istenir ama onun öncesinde gideceğiniz hastane size en doğru bilgiyi verir

Yani bence sıkıntı olur ben gittiğimde mide tüp ameliyatı olan biri elenmişti sağlıktan platin ciddi bir şey uçuş hareket istiyen ve yorucu olabiliyor ek tetkik istenir ama onun öncesinde gideceğiniz hastane size en doğru bilgiyi verir
Selam benim sana bir sorum var bende tecrübeliyim sağlık için naptın tekrar mı hastaneye gittim yoksa verilen sağlık kartını mı götürdün bilgi verirsen çok sevinirim

geçmişte böbrek taşı düşürmek sorun olur mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.