Belkide çağırılanlar çok iyi ingilizce yapanlar yada referanslari olanlar olabilir sonuçta sistemin nasıl işlediğini bilmiyoruz.açıkcası bende çağırılanların havacılıkla ilgili bir bölümden mezun olduklarını düşünüyorum
Belkide çağırılanlar çok iyi ingilizce yapanlar yada referanslari olanlar olabilir sonuçta sistemin nasıl işlediğini bilmiyoruz.açıkcası bende çağırılanların havacılıkla ilgili bir bölümden mezun olduklarını düşünüyorum
Evet hocam olumlu geldiPeki 1.5 aylık süreç sonrası olumlu bir dönüş mü aldınız?
Hali hazırda kabin memuru olarak çalışıyor musunuz?Evet hocam olumlu geldi
Yok hocam sağlık kurulunda elendimHali hazırda kabin memuru olarak çalışıyor musunuz?
Boy kilo ölçümü yapılıyor mu ve çok dikkat edilen bir husus mu, havayollarının geneli kabin memurluğu için 1.70 sen fazla istiyordaYok hocam sağlık kurulunda elendim
Thy için soruyorsanız boy kilo ölçümü bir cihaz ile yapılıyor ve onların belirlediğin sınır aralığında olmanız isteniyor evetBoy kilo ölçümü yapılıyor mu ve çok dikkat edilen bir husus mu, havayollarının geneli kabin memurluğu için 1.70 sen fazla istiyorda
Elimde bir veri yok ama okuduklarım ve çevremdeki çoğu kimseye gelmiş.Çoğuna dan kastınız kaç mesela
10 1000 3000
Nerden tespit ettiniz
Öğrenmek için soruyorum
Bu kadar sınava girmenizin sebebi başvuru sayısının çok olması. Bir şekilde bazı adayları elemeleri gerekiyor.bir de anlamadığım şey ciddi anlamda neden bu kadar sınava giriyoruz? Ben çok seyahat eden bir insanım havalimanında çok vakit harcıyorum ve çokta arkadaşım çalışıyor ama ben hiç birinde adam akıllı göremiyorum. Çalışan arkadaşlar varsa aramızda üstlerine alınmasın ama yok yani. Farklı şeylerin döndüğü bi ülkede yaşadığımız için şeffaf bir şekilde işe alımların olduğunu da düşünmüyorum. Sınav sonuçlarını bizimle paylaşabilirler mesela? Örnek veriyorum 50 alan biri şu an mülakata davet edilmiş olabilir ama ben 70 aldığım halde sırf torpilim olmadığı için bekletiliyor olabilirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.