Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence olumsuz ya. İngilizce sınavını full yapanları çağırdılar muhtemelen. O da sayıca çoktur diye düşünüyorum. Ben genel yetenekten full yaptığıma eminim ama İngilizceden 3-4 yanlışım çıkmış olabilir.
Ben İngilizce öğretmeniyim ilk sınavı da yerinde sınavı da full doğru yaptım genel yetenekte de 3 4 yanlışım vardır ben de 24 ocak 15.30 girip dönüş almayanlardanım sıra sıra gelecektir
Ben İngilizce öğretmeniyim ilk sınavı da yerinde sınavı da full doğru yaptım genel yetenekte de 3 4 yanlışım vardır ben de 24 ocak 15.30 girip dönüş almayanlardanım sıra sıra gelecektir
Kabin memurluğunda da aynı süreç oldu sınavı cok iyi yapmama rağmen 1.5 ay sonra dönüş geldi bunda da öyle olacaktır cuma günü 9.30 sonrasında giren kimseye kurul mülakatı gelmedi diye biliyorum. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur
Kabin memurluğunda da aynı süreç oldu sınavı cok iyi yapmama rağmen 1.5 ay sonra dönüş geldi bunda da öyle olacaktır cuma günü 9.30 sonrasında giren kimseye kurul mülakatı gelmedi diye biliyorum. İnsallah hepimiz için hayırlısı olur
Haftalık kontenjana görede çağırabilir şimdi. Atıyorum bu hafta için 100 mülakat planlanmıştır diğer haftaya 100 . Sistemi açıklamadıkları için herşey olabilir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.