Peoplelise da mail gelmeden önce ne gibi bir hareketlenme oluyorBende şu an nihai sonuç kısmı boş olarak görünüyor size de geldi mi ?
Peoplelise da mail gelmeden önce ne gibi bir hareketlenme oluyorBende şu an nihai sonuç kısmı boş olarak görünüyor size de geldi mi ?
9'da mı başlıyor ve kaç saat sürüyor ortalamaMail üzerinden gönderiyorlar bugün toplamda mülakat davetıyle 3. Bilgilendirme maili geldi… sınava girmiştim genel yetenek sabah
Çok değişik açıkcası. Bir çoğunlukla geri dönüş yapılmış bir kısımda ise hiçbir bilgi yok… umarım beklediğimiz geri dönüşleri alırız.Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
Sitedeki yazı renginden dolayı mı sordunuz renk değişti gibi geldi çünkü banaPeoplelise da mail gelmeden önce ne gibi bir hareketlenme oluyor
Online mi girdiniz yoksa yüz yüze mi yani hangi şehirde oldu
Hangi şehir hocam
Online mi girdiniz yoksa yüz yüze mi yani hangi şehirde oldu
Hangi
Çok değişik açıkcası. Bir çoğunlukla geri dönüş yapılmış bir kısımda ise hiçbir bilgi yok… umarım beklediğimiz geri dönüşleri alırız.
Dönüş yapilan çok kişi var mı ki bende nihai sonuç yazıyorÇok değişik açıkcası. Bir çoğunlukla geri dönüş yapılmış bir kısımda ise hiçbir bilgi yok… umarım beklediğimiz geri dönüşleri alırız.
sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor
mulakat maili gelmeden once nihai sonuc yazıyordu
Evet 9da başlıyor bilgilendirme yapılıyor sınav oncesı sonrasında hemen sınava gırdık zaten yarım gün kadar tam o kadar bıle sürmedi aslında9'da mı başlıyor ve kaç saat sürüyor ortalama
Evet bende de aynı hatayı verıyor bende maıl attım ama bılemıyorummerhaba bende davet maili aldim katılım durumu isaretlemesini yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor surkeli tekrar deneyin diyor apply@flypgs.com mail gönderdim ama bugun cumartesi geri donus sağlanır mi acaba peopliste de katılım durumu icin yönlendiriyor ama yine ayni hata bunu yaşayan başkası oldu mu dogru mail adresi mi bilmiyorum baska bir adres var mi bilginiziz yazabileceğim dun söylemişlerdi ama not almamisim
nasil çözeceğiz ya bugun dönmezler maile sizin mülakatında hangi gun?Evet bende de aynı hatayı verıyor bende maıl attım ama bılemıyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.