Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
Mail üzerinden gönderiyorlar bugün toplamda mülakat davetıyle 3. Bilgilendirme maili geldi… sınava girmiştim genel yetenek sabahArkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
Bende şu an nihai sonuç kısmı boş olarak görünüyor size de geldi mi ?mailden yapıldı peoplise’de de basvuru durumu kısmı güncelleniyor bulunduğunuz aşamaya göre
sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyorBende şu an nihai sonuç kısmı boş olarak görünüyor size de geldi mi ?
evet girdim bende sınavdan çıktıktan sonra tamamlandı yazıyordu şu anda nihai sonuç boş olarak gözüküyorsınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor
mulakat maili gelmeden once nihai sonuc yazıyordu
Bir toplantı odasında öncelikle sunum yapılıyor soru cevap vs bilgilendirme daha sonra sınav yapılıyor aynı yerde Yüzyüze olarak 50 genel yetenek 50 İngilizce olarak toplamda 100 soru soruluyorGiren arkadaşlar sınava nerede giriyoruz. Yoksa mail üzerinden online mi
evet girdim bende sınavdan çıktıktan sonra tamamlandı yazıyordu şu anda nihai sonuç boş olarak gözüküyor
Online mi girdiniz yoksa yüz yüze mi yani hangi şehirde olduevet girdim bende sınavdan çıktıktan sonra tamamlandı yazıyordu şu anda nihai sonuç boş olarak gözüküyor
Hangi şehir hocamBir toplantı odasında öncelikle sunum yapılıyor soru cevap vs bilgilendirme daha sonra sınav yapılıyor aynı yerde Yüzyüze olarak 50 genel yetenek 50 İngilizce olarak toplamda 100 soru soruluyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.