Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor
sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor
Bir toplantı odasında öncelikle sunum yapılıyor soru cevap vs bilgilendirme daha sonra sınav yapılıyor aynı yerde Yüzyüze olarak 50 genel yetenek 50 İngilizce olarak toplamda 100 soru soruluyor
Bir toplantı odasında öncelikle sunum yapılıyor soru cevap vs bilgilendirme daha sonra sınav yapılıyor aynı yerde Yüzyüze olarak 50 genel yetenek 50 İngilizce olarak toplamda 100 soru soruluyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.