Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

zeysavas

Üye
11 Eyl 2026
1
1
0
Meslek
Akademik
Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.

• Like
Tepkiler: deadsouls
Arkadaşlar çoğu kişiye dönüş yapılmamış ama dönüş yapılan arkadaşlarım dönüşün nereden yapıldığını söyleyebilir mi ? Sürekli bana gelen mailden peoplise sitesini kontrol ediyorum.
Mail üzerinden gönderiyorlar bugün toplamda mülakat davetıyle 3. Bilgilendirme maili geldi… sınava girmiştim genel yetenek sabah

• Like
Tepkiler: deadsouls
Bende şu an nihai sonuç kısmı boş olarak görünüyor size de geldi mi ?
sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor

mulakat maili gelmeden once nihai sonuc yazıyordu

sınava girmis miydiniz bugun? kurul mulakatı davet mailine katılıcam isaretledim su an ing sözlü - kurul mulakatı altında da yesil sekilde tamamlandı yazıyor

mulakat maili gelmeden once nihai sonuc yazıyordu
evet girdim bende sınavdan çıktıktan sonra tamamlandı yazıyordu şu anda nihai sonuç boş olarak gözüküyor

evet girdim bende sınavdan çıktıktan sonra tamamlandı yazıyordu şu anda nihai sonuç boş olarak gözüküyor
Online mi girdiniz yoksa yüz yüze mi yani hangi şehirde oldu
Bir toplantı odasında öncelikle sunum yapılıyor soru cevap vs bilgilendirme daha sonra sınav yapılıyor aynı yerde Yüzyüze olarak 50 genel yetenek 50 İngilizce olarak toplamda 100 soru soruluyor
Hangi şehir hocam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.