Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba bende davet maili aldim katılım durumu isaretlemesini yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor surkeli tekrar deneyin diyor apply@flypgs.com mail gönderdim ama bugun cumartesi geri donus sağlanır mi acaba peopliste de katılım durumu icin yönlendiriyor ama yine ayni hata bunu yaşayan başkası oldu mu dogru mail adresi mi bilmiyorum baska bir adres var mi bilginiziz yazabileceğim dun söylemişlerdi ama not almamisim
applygo@flypgs.com demişlerdi dün mail için, bence siz ara sıra devam edin denemeye maile ekran görseli de ekleyin, hata devam ederse ve yanıt almasanız bile vaktinde gidip maillerinizi ve hatayı gosterirsiniz. yardımcı olacaklarını dusunuyorum acıkcası.

• Like
Tepkiler: ilaydac

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.