Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
applygo@flypgs.com demişlerdi dün mail için, bence siz ara sıra devam edin denemeye maile ekran görseli de ekleyin, hata devam ederse ve yanıt almasanız bile vaktinde gidip maillerinizi ve hatayı gosterirsiniz. yardımcı olacaklarını dusunuyorum acıkcası.
tesekkur ederim evet dediginiz gibi yazdim mail deniyorum da tekrar tekrar, umarım bir donus alirim yardımcı olurlar

Cidden sürekli kontrol ediyorum bende umarım hepimize bir şans verirler çok uzun zaman geçti çünkü artık başvuralı
dun olumlu olumsuz her turlu donus yapılacagi söylendi ve talep üzerine çağırmaya devam ediliyormuş evet beklemek cok zor cevapsız ama bir sonuç alacaksınız söylenene gore umarim olumlu olur sizler icin

• Like
Tepkiler: deadsouls
tekrar soruyorum kusura bakmayın ama , siz dünden beri mi ayni hatayı alıyorsunuz denerken, bir de cevap alir ya da olursa bana da yazabilir misiniz
Evet dünden beri aynı hatayı verıyor bahsedılen maile bende ılettım mesajı dönerler dıye umuyorum ….tabı gelınce haber verırım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.