Sanırım seçtiğimiz alana göre yapılmıyor dönüşler. Ya alfabetik ya da kendilerince belli bir sıralamaları olabilir ona göre çağırıyorlardır.

Bugün sınava giren arkadaşlar sormuş mu sınavlar devam edecek mi diye

Arkadaşlar sınavdan çıktım genel yetenek malesef ki yetişmiyor genel ingilizce de benim sınavımda B2 C1 gibi bir seviyedeydi ama bizden önce ki gruptan bir arkadaş sorulara kolay dedi sanırım şans biraz.

• Like
Tepkiler: ucy
Yarın sınava girerken orada herhangi bir yetkiliye sorma şansınız var mı? Haftaya da başka grubun sınavı olacak mı yoksa sadece tek grup mu?
Sizin için sordum hocam ama oradaki ilgililer yaşı çok genç arkadaslardi ve bilgileri yokmuş ama giren ogrencilerden duyduğum kadarıyla haftaya da cagirmalar devam edecek sanırım

• Like
Tepkiler: fearnes

Sizin için sordum hocam ama oradaki ilgililer yaşı çok genç arkadaslardi ve bilgileri yokmuş ama giren ogrencilerden duyduğum kadarıyla haftaya da cagirmalar devam edecek sanırım
Yapısal Tasarımdaki gibi yine hrpeak üzerinden mi yoksa kitapçık mı var

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.