Ben olumlu dönüş aldım. Temmuzun ilk haftası mülakata çağırıldım. GY sınavı için bu forumdaki "THY Türk Havayolları Genel Yetenek Örnek Sorular" adlı girdideki kitap önerisinin belirtilen sorularına çalışmıştım ve gerçekten çok faydalı oldu. Galiba 25 soruyu yetiştirebilmiştim GY sınavından.

Ancak ingilizcem iyi olduğu için Gİ sınavından 27-30 doğru yapmışımdır galiba diye düşünüyorum o sayede geçtim galiba.
İngilizce'mi geliştirmek için youtube'dan yabancı kanalları ingilizce altyazıyla takip ediyorum, busuu adlı uygulamaya çalışıyorum ( aynı bizim üninin ingilizce hazırlık sınıfı havasında bir uygulama ) ve bilmediğim sözcüklerin ne olduğuna çeviriden gündelik hayatımda bakıyorum bir alışkanlık olarak

• Like
Tepkiler: admin
Banada olumsuz geldi, gy yetişmemişti yarısını sallamışımdır, gi fena değildi. Tahminim 10 k insan girdi en iyi yapanları çağırdılar

Arkadaşlar bana Allaha şükür olumlu geri dönüş olmuş.Soruların zorluğunu geçtim yetiştirmek ayrı mesele.Gy kısmında 1 dk bile bırakmamışlar soru başına.İngilizce yds ayarında olması gerektiği gibi yapmışlar.Bu mülakatlarda ne sorulduğu,şehir dışından geleceğim için ulaşımı nasıl yapacağım konusunda bilgisi olan var mı?İngilizce mülakatta kağıt verip okuyup çeviriyorurmuşuz sanırsam.Referan s yok nasıl olacak bilmiyorum :( Umudum yok açıkçası.Kadro azsa zaten çoktan referan slı kişiler doldurmuştur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.