THYTEKNİK Turkish Technic Muhendis Ilanı Sınav Daveti

• Konbuyu başlatan normstar
  • Başlangıç tarihi
N

normstar

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Turkish Technic Muhendis ilanı genel yetenek- genel ingilizce sınavları için davet maili alan var mı ?

U

ucakci

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Turkish Technic Muhendis ilanı genel yetenek- genel ingilizce sınavları için davet maili alan var mı ?
Henüz ilanla alakalı bir geri dönüş alamadım, benimle beraber başvuran bir arkadaşım için de aynısını söyleyebilirim.

N

normstar

HavaPersonel.Com
Henüz ilanla alakalı bir geri dönüş alamadım, benimle beraber başvuran bir arkadaşım için de aynısını söyleyebilirim.
Başvuru tarihi yeni biten ilandan bahsediyorsunuz dimi sizde?

N

normstar

HavaPersonel.Com
Bir bilgim yok nasıl çağırdıkları hakkında, bazı kişilere geri dönüşler olduğunu mu duydunuz?
Yok duymadım ilan kapandı ya geri dönüş oldu mu diye merak ettim açıkcası. İsminiz neydi sizin ya da arkadaşınızın. Sanırım mailler alfabetik olarak geliyormuş o yüzden sordum

N

normstar

HavaPersonel.Com
@admin bu ilanda süreç nasıl işliyor bilgin var mı ? Kaç aşamadan oluşuyor vs

G

genel

HavaPersonel.Com
ayın 19 da ilan kapanacak gözüküyordu , genel de sınavı cumartesi yada pazar yapıyorlar , mail gelen var mı ? bugün veya yarın gelemez ise ya haftaya kalır yada çağırmayacaklar. Mail gelen olursa buradan yazabilir mi ?

F

falem

HavaPersonel.Com
ayın 19 da ilan kapanacak gözüküyordu , genel de sınavı cumartesi yada pazar yapıyorlar , mail gelen var mı ? bugün veya yarın gelemez ise ya haftaya kalır yada çağırmayacaklar. Mail gelen olursa buradan yazabilir mi ?
mail geldi cumartesi sınav var

F

falem

HavaPersonel.Com
cu
Genel yetenek genel ingilizce daveti mi geldi saat kaçta nerede acaba? Ek olarak bu sınavdan sonraki süreç hakkında bilginiz var m
sonraki süreci bilmiyorum yer atatürk havalimanı insan kaynakları birimi size de mail geldi mi

N

normstar

HavaPersonel.Com
sınav kaç soru kaç dk bilginiz var mı nasıl olacağına dair
Tam bilmiyorum açıkçası ama galiba 40 genel yetenek 40 ingilizce oluyormus. Süre bilgim yok açıkçası

S

sonson

HavaPersonel.Com
Bana gelmedi bende başvurmuştum. Başka gelmeyen var mı? Bi de ilk online test olması gerekiyor du diye biliyorum direkt yerlerine mi çağırdılar sizleri?

N

normstar

HavaPersonel.Com
Bana gelmedi bende başvurmuştum. Başka gelmeyen var mı? Bi de ilk online test olması gerekiyor du diye biliyorum direkt yerlerine mi çağırdılar sizleri?
Sanırım online yapılan sınavı yerinde yapmayı tercih etmişler öyle düşünüyorum yani

U

Umut41

HavaPersonel.Com
Başka Sınavlara artık bana da gelmedi :) Herhalde sırayla yollamıyorlardır mailleri.

Konuyu okuyanlar;