N
normstar
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Turkish Technic Muhendis ilanı genel yetenek- genel ingilizce sınavları için davet maili alan var mı ?
Henüz ilanla alakalı bir geri dönüş alamadım, benimle beraber başvuran bir arkadaşım için de aynısını söyleyebilirim.Arkadaşlar Turkish Technic Muhendis ilanı genel yetenek- genel ingilizce sınavları için davet maili alan var mı ?
Alfabetik mi cagiriyorlar acaba ?Henüz ilanla alakalı bir geri dönüş alamadım, benimle beraber başvuran bir arkadaşım için de aynısını söyleyebilirim.
Başvuru tarihi yeni biten ilandan bahsediyorsunuz dimi sizde?Henüz ilanla alakalı bir geri dönüş alamadım, benimle beraber başvuran bir arkadaşım için de aynısını söyleyebilirim.
Bir bilgim yok nasıl çağırdıkları hakkında, bazı kişilere geri dönüşler olduğunu mu duydunuz?Alfabetik mi cagiriyorlar acaba ?
Turkish Technic mühendis ilanı, 12 gün önce başvurmuştum ilan kapalı şuan.Başvuru tarihi yeni biten ilandan bahsediyorsunuz dimi sizde?
Yok duymadım ilan kapandı ya geri dönüş oldu mu diye merak ettim açıkcası. İsminiz neydi sizin ya da arkadaşınızın. Sanırım mailler alfabetik olarak geliyormuş o yüzden sordumBir bilgim yok nasıl çağırdıkları hakkında, bazı kişilere geri dönüşler olduğunu mu duydunuz?
tamam aynı ilandan bahsediyoruz evetTurkish Technic mühendis ilanı, 12 gün önce başvurmuştum ilan kapalı şuan.
Maalesef bilgim yok@admin bu ilanda süreç nasıl işliyor bilgin var mı ? Kaç aşamadan oluşuyor vs
mail geldi cumartesi sınav varayın 19 da ilan kapanacak gözüküyordu , genel de sınavı cumartesi yada pazar yapıyorlar , mail gelen var mı ? bugün veya yarın gelemez ise ya haftaya kalır yada çağırmayacaklar. Mail gelen olursa buradan yazabilir mi ?
Genel yetenek genel ingilizce daveti mi geldi saat kaçta nerede acaba? Ek olarak bu sınavdan sonraki süreç hakkında bilginiz var mı?mail geldi cumartesi sınav var
sonraki süreci bilmiyorum yer atatürk havalimanı insan kaynakları birimi size de mail geldi miGenel yetenek genel ingilizce daveti mi geldi saat kaçta nerede acaba? Ek olarak bu sınavdan sonraki süreç hakkında bilginiz var m
Geldi evetcu
sonraki süreci bilmiyorum yer atatürk havalimanı insan kaynakları birimi size de mail geldi mi
Cumartesi günü THY insan kaynakları değerlendirme merkezindecu
sonraki süreci bilmiyorum yer atatürk havalimanı insan kaynakları birimi size de mail geldi mi
sınav kaç soru kaç dk bilginiz var mı nasıl olacağına dairGeldi evet
Tam bilmiyorum açıkçası ama galiba 40 genel yetenek 40 ingilizce oluyormus. Süre bilgim yok açıkçasısınav kaç soru kaç dk bilginiz var mı nasıl olacağına dair
Sanırım online yapılan sınavı yerinde yapmayı tercih etmişler öyle düşünüyorum yaniBana gelmedi bende başvurmuştum. Başka gelmeyen var mı? Bi de ilk online test olması gerekiyor du diye biliyorum direkt yerlerine mi çağırdılar sizleri?