Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neye göre eleme yaptılar acaba. C1 İngilizcem var büyük ihtimalle İngilizceden tam çekmişimdir. Genel yetenek de bir hayli kolaydı ama olumsuz sonuç aldım.
Neye göre eleme yaptılar acaba. C1 İngilizcem var büyük ihtimalle İngilizceden tam çekmişimdir. Genel yetenek de bir hayli kolaydı ama olumsuz sonuç aldım.
Ben de İngilizce’den emindim, genel yetenekten bazı şüphelerim vardı ve aynı şekilde olumsuz yanıt aldım. Hakkımızda hayırlısı artık yapacak bir şey yok
Ben de İngilizce’den emindim, genel yetenekten bazı şüphelerim vardı ve aynı şekilde olumsuz yanıt aldım. Hakkımızda hayırlısı artık yapacak bir şey yok
Öyle tabi yapacak bir şey yok ama en azından sonuçları açıklasalar da kaç doğru yapmışız onu görebilsek. Take-off Jr.'da açıklamışlardı diye hatırlıyorum sınav sonuçlarını.
Öyle tabi yapacak bir şey yok ama en azından sonuçları açıklasalar da kaç doğru yapmışız onu görebilsek. Take-off Jr.'da açıklamışlardı diye hatırlıyorum sınav sonuçlarını.
Tahminimce baraj koymak yerine doğru sayısını puana vurarak bir sıralama yapıp alınacak kişi sayısının belirli bir katı kadar insanı mülakata davet ettiklerini düşünüyorum. O yüzden açıklamazlar bence doğru veya yanlışları.
Yeni bir ilan ne zaman gelir Allah kerim. Gelse 6 ay süre dolmadan basvuramiyoruz sanırım. Elendik ama sonucumuz ne onu da bilmiyoruz. Ne kotu bir durum ya bu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.