Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Ayın 8'inde mühendis ilanı için sınava girmiştim.Tahminime göre bayağı bir kişi girdi sınava.Muhtemelen sınav sonuçları olumlu-olumsuz sonuçtan bağımsız bayramdan sonraya kaldı benim için.Mühendis ilanına başvurupta mülakat için çağırılan var mı?
Merhaba arkadaşlar
Ayın 8'inde mühendis ilanı için sınava girmiştim.Tahminime göre bayağı bir kişi girdi sınava.Muhtemelen sınav sonuçları olumlu-olumsuz sonuçtan bağımsız bayramdan sonraya kaldı benim için.Mühendis ilanına başvurupta mülakat için çağırılan var mı?
Ayın 8 inde basvurmussunuzdur 20 sinde girmissinizdir benim de öyle çünkü kendimden biliyorum Henüz bana da bir mail gelmedi. Bende ya bugün ya bayram sonrası diye dusunuyordum zaten sonuçları sanırım bayram sonuna kaldı
Ayın 8 inde basvurmussunuzdur 20 sinde girmissinizdir benim de öyle çünkü kendimden biliyorum Henüz bana da bir mail gelmedi. Bende ya bugün ya bayram sonrası diye dusunuyordum zaten sonuçları sanırım bayram sonuna kaldı
Hocam 1 hafta önce cumartesi girdim gy-ingilizce sınavına..Herkesin sınava giriş tarihleri farklı olabiliyor çünkü en az 7-9 kez sınava almışlar adayları.7000-8000 kişi vardır diyordu üstlerde arkadaşlar.Total kontenjan ise sanırsam 250 civarı maksimum.O yüzden uzun sürecek sanırım sonuçların açıklanması.Yazılı sınav süreci bitmiştir şimdiye kadar zaten.
Hocam 1 hafta önce cumartesi girdim gy-ingilizce sınavına..Herkesin sınava giriş tarihleri farklı olabiliyor çünkü en az 7-9 kez sınava almışlar adayları.7000-8000 kişi vardır diyordu üstlerde arkadaşlar.Total kontenjan ise sanırsam 250 civarı maksimum.O yüzden uzun sürecek sanırım sonuçların açıklanması.Yazılı sınav süreci bitmiştir şimdiye kadar zaten.
He siz Haziran ayında girdiniz anladim. Ben Mayıs ayı olarak düşünmüştüm. Sınava ilk giren gruptayım ben yaklaşık 20-25 gün oldu. Henüz açıklanmadi. Bakalım bayram sonrasına kaldı gibi.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.