LeVol

Üye
3 Tem 2024
9
2
0
Merhaba Arkadaşlar,

Türk Hava Yolları'nın DLR-1 sınavına girecek olanlarınız var mı? Normalde DLR-1 sınavının bir gün sürdüğünü biliyorum, ancak bana gönderilen bilgilendirme mailinde sınavın 2 gün süreceği belirtilmiş.

Bu durumun sebebini bilen var mı? Acaba sınav içeriğinde bir değişiklik mi var, yoksa ekstra değerlendirme süreçleri mi eklendi? Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Ekstra bir değerlendirme süreci eklenmiş. Şu an hakkında bilgi sahibi olan yok ne yazık ki. Ben de bilgi almak için bakınıyorum.

Herkese selamlar arkadaşlar. Sizlere gelen bilgilendirme mailinde DLR-1 yetenek modülleri için pratik yapabileceğimiz bir link mevcut mu acaba? Bana gelen mail başlığında parantez içerisinde çalışma linki yazılmış ancak mail içeriğinde sadece dosyalar mevcut, pratik yapmak için herhangi bir uygulama vs. yönlendirmesi yok.

arkadaşlar merhaba, belgelerimi ilk göndediğimde dlr1 cbt si göndermişlerdi ona çalışıyordum. şimdi ingilizce testinden sonra psikometri testi ve çalışma dökümanları gönderrmişler ama çalışma dosyası falan yok sadece örnek pdf var ve dlr 1 den farklı mödüller var. hangisi yapılacak, yani olan yapılacaksa nerden çalışabiliriz. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Benim teslim aldığım mailde de yeni psikometri testini anlatan 2 adet pdf var. (İkisinin de içeriği aynı.) DLR cbtsi bana da yollanmadı.

Sınavların her ikisi de yapılacak. İlk gün DLR-1, ikinci gün de yeni psikometrik test uygulanacak.(mış)

merhabalar DLR-1 sınavına çalışmak için skytest mi kullanıyorsunuz? modüllere nasıl çalışılabilir alternatif olarak? skytest tek yol se ücreti çok fazla alternatif bir yol var mıdır skytest kullanabilmek için? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

maalesef SKYTEST verimli tek yol. 80 EURO gibi bir ücreti var, değer mi değmez mi diye düşünüyorum hala

merhabalar DLR-1 sınavına çalışmak için skytest mi kullanıyorsunuz? modüllere nasıl çalışılabilir alternatif olarak? skytest tek yol se ücreti çok fazla alternatif bir yol var mıdır skytest kullanabilmek için? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
size mail olarak cbt linki göndermediler mi

size mail olarak cbt linki göndermediler mi
bana gelen mailde sadece yeni eklenmiş olan psikometrik testleri anlatan pdf ve DLR sınavı hakkında taktikler belirten genel DLR açıklamaları olan birkaç tane pdf dosyası var. herhangi bir cbt gelmedi. gelmesi mi gerekiyordu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.