Türk Hava Yolları Dlr-1 Sınavı

• Konbuyu başlatan LeVol
  • Başlangıç tarihi
L

LeVol

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar,

Türk Hava Yolları'nın DLR-1 sınavına girecek olanlarınız var mı? Normalde DLR-1 sınavının bir gün sürdüğünü biliyorum, ancak bana gönderilen bilgilendirme mailinde sınavın 2 gün süreceği belirtilmiş.

Bu durumun sebebini bilen var mı? Acaba sınav içeriğinde bir değişiklik mi var, yoksa ekstra değerlendirme süreçleri mi eklendi? Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

deniyorum

deniyorum

HavaPersonel.Com
Ekstra bir değerlendirme süreci eklenmiş. Şu an hakkında bilgi sahibi olan yok ne yazık ki. Ben de bilgi almak için bakınıyorum.

I

istkblgklrddr

HavaPersonel.Com
bildiğim kadarıyla dlr yerine psikometrik test yapılacak, ben de retest sürecindeyim,

F

forgenesus

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar arkadaşlar. Sizlere gelen bilgilendirme mailinde DLR-1 yetenek modülleri için pratik yapabileceğimiz bir link mevcut mu acaba? Bana gelen mail başlığında parantez içerisinde çalışma linki yazılmış ancak mail içeriğinde sadece dosyalar mevcut, pratik yapmak için herhangi bir uygulama vs. yönlendirmesi yok.

E

emin07

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, belgelerimi ilk göndediğimde dlr1 cbt si göndermişlerdi ona çalışıyordum. şimdi ingilizce testinden sonra psikometri testi ve çalışma dökümanları gönderrmişler ama çalışma dosyası falan yok sadece örnek pdf var ve dlr 1 den farklı mödüller var. hangisi yapılacak, yani olan yapılacaksa nerden çalışabiliriz. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

deniyorum

deniyorum

HavaPersonel.Com
Benim teslim aldığım mailde de yeni psikometri testini anlatan 2 adet pdf var. (İkisinin de içeriği aynı.) DLR cbtsi bana da yollanmadı.

Sınavların her ikisi de yapılacak. İlk gün DLR-1, ikinci gün de yeni psikometrik test uygulanacak.(mış)

A

abdrllharat

HavaPersonel.Com
merhabalar DLR-1 sınavına çalışmak için skytest mi kullanıyorsunuz? modüllere nasıl çalışılabilir alternatif olarak? skytest tek yol se ücreti çok fazla alternatif bir yol var mıdır skytest kullanabilmek için? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

F

forgenesus

HavaPersonel.Com
maalesef SKYTEST verimli tek yol. 80 EURO gibi bir ücreti var, değer mi değmez mi diye düşünüyorum hala

E

emin07

HavaPersonel.Com
merhabalar DLR-1 sınavına çalışmak için skytest mi kullanıyorsunuz? modüllere nasıl çalışılabilir alternatif olarak? skytest tek yol se ücreti çok fazla alternatif bir yol var mıdır skytest kullanabilmek için? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
size mail olarak cbt linki göndermediler mi

A

abdrllharat

HavaPersonel.Com
size mail olarak cbt linki göndermediler mi
bana gelen mailde sadece yeni eklenmiş olan psikometrik testleri anlatan pdf ve DLR sınavı hakkında taktikler belirten genel DLR açıklamaları olan birkaç tane pdf dosyası var. herhangi bir cbt gelmedi. gelmesi mi gerekiyordu?

deniyorum

deniyorum

HavaPersonel.Com
bana gelen mailde sadece yeni eklenmiş olan psikometrik testleri anlatan pdf ve DLR sınavı hakkında taktikler belirten genel DLR açıklamaları olan birkaç tane pdf dosyası var. herhangi bir cbt gelmedi. gelmesi mi gerekiyordu?
bana da cbt gelmemişti. dün dlr için cbt yollanmış, beklerseniz size de geleceğini düşünüyorum. yeni psikometrik test için ise cbt yok. pilotest sitesinden de dlr çalışabilirsiniz, thydlr sitesinden de cbtleri indirebilirsiniz. (burada crack skytest e var.)

yeni psikometrik teste giren varsa, buraya da anlatırsa çok mutlu oluruz.

A

abdrllharat

HavaPersonel.Com
bana da cbt gelmemişti. dün dlr için cbt yollanmış, beklerseniz size de geleceğini düşünüyorum. yeni psikometrik test için ise cbt yok. pilotest sitesinden de dlr çalışabilirsiniz, thydlr sitesinden de cbtleri indirebilirsiniz. (burada crack skytest e var.)

yeni psikometrik teste giren varsa, buraya da anlatırsa çok mutlu oluruz.
bana da dün cbt geldi size geldiği gibi ancak cbt de bende de yeni eklenen gündeki psikometrik testler yok. girenler varsa bilgi verirse çok utlu olurum. aynı zamanda atılan pdf e baktığımda modül tanımlarından en sonda MIC modülü var. İki günde de MIC modulü uygulanacak mı ayrı ayrı yoksa DLR-1 den kaldırıldı psikometrik kısma mı alındı onu da anlayamadım.

L

LeVol

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar. Bilgi edinebilen var mı acaba? Deney faresi olacağız herhalde.

L

LeVol

HavaPersonel.Com
Arka arkaya girdi yaptığım için üzgünüm sayın forum katılımcıları. Editlemek mümkün mü bilmiyorum önceki girdiyi. Şunu eklemek istiyorum; acaba bu ikinci gün yapılandırılan değerlendirme kişilik envanteri gibi unsurlar mı içeriyor? Siz ne düşünüyorsunuz ?

deniyorum

deniyorum

HavaPersonel.Com
psikometrik test ile ilgili detaylar pdf içeriğinde bulunuyor. pdfe göre, ikinci gün yapılan testte de mic'e benzer bir modül mevcut. kişilik sorularının olup olmadığına dair bir bilgi yok. sınava giren bir arkadaş bulabildiğimizde öğreneceğiz onu ancak.

L

LeVol

HavaPersonel.Com
psikometrik test ile ilgili detaylar pdf içeriğinde bulunuyor. pdfe göre, ikinci gün yapılan testte de mic'e benzer bir modül mevcut. kişilik sorularının olup olmadığına dair bir bilgi yok. sınava giren bir arkadaş bulabildiğimizde öğreneceğiz onu ancak.
Benim anlamadığım o PDF epey bir zamandır mevcut THYDLR'daki google drive linkinde. Nasıl bir şey olacak merak ediyorum. İlk denenecekse belki de etkisi daha az olacaktır. Netice olarak CBT hazırlık paketinde ilgili modüller yok. Epey sordurdum giren birini bulamadım.

O

oganbs

HavaPersonel.Com
Yeni sistem üzerinden sınava giren birisi var mı ?

T

thermonukleer

HavaPersonel.Com
DLR 1 ve psikometrik test için tarih verilmişti ama gitmedim ve mazeretimi kabul ettiler, sınav için yeniden tarih vereceklermiş.Sınavlara giren varsa deneyimlerini anlatsa yol gösterici olurdu.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhaba, bir konuyu merak ediyorum

Diyelim ki bir kişi pilot olmak istiyor ancak üniversite'de yabancı dil veya sözel içerikli bir bölüm okumuş, bu kişiler fizik ve matematik sınavlarından nasıl geçiyor

Temeli hiç olmayan veya sayısal içerikli bir bölüm okumayan birinin sonradan öğrenmesi zor bence matematik ve fiziği

ucanmimar

ucanmimar

HavaPersonel.Com
DLR-1'in ardından yapılacağı söylenen yeni nesil psikometrik teste giren arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun oluruz
Yeni sistem üzerinden sınava giren birisi var mı ?

Konuyu okuyanlar;