bana gelen mailde sadece yeni eklenmiş olan psikometrik testleri anlatan pdf ve DLR sınavı hakkında taktikler belirten genel DLR açıklamaları olan birkaç tane pdf dosyası var. herhangi bir cbt gelmedi. gelmesi mi gerekiyordu?
bana da cbt gelmemişti. dün dlr için cbt yollanmış, beklerseniz size de geleceğini düşünüyorum. yeni psikometrik test için ise cbt yok. pilotest sitesinden de dlr çalışabilirsiniz, thydlr sitesinden de cbtleri indirebilirsiniz. (burada crack skytest e var.)

yeni psikometrik teste giren varsa, buraya da anlatırsa çok mutlu oluruz.

• Like
Tepkiler: emin07
bana da cbt gelmemişti. dün dlr için cbt yollanmış, beklerseniz size de geleceğini düşünüyorum. yeni psikometrik test için ise cbt yok. pilotest sitesinden de dlr çalışabilirsiniz, thydlr sitesinden de cbtleri indirebilirsiniz. (burada crack skytest e var.)

yeni psikometrik teste giren varsa, buraya da anlatırsa çok mutlu oluruz.
bana da dün cbt geldi size geldiği gibi ancak cbt de bende de yeni eklenen gündeki psikometrik testler yok. girenler varsa bilgi verirse çok utlu olurum. aynı zamanda atılan pdf e baktığımda modül tanımlarından en sonda MIC modülü var. İki günde de MIC modulü uygulanacak mı ayrı ayrı yoksa DLR-1 den kaldırıldı psikometrik kısma mı alındı onu da anlayamadım.

Arka arkaya girdi yaptığım için üzgünüm sayın forum katılımcıları. Editlemek mümkün mü bilmiyorum önceki girdiyi. Şunu eklemek istiyorum; acaba bu ikinci gün yapılandırılan değerlendirme kişilik envanteri gibi unsurlar mı içeriyor? Siz ne düşünüyorsunuz ?

psikometrik test ile ilgili detaylar pdf içeriğinde bulunuyor. pdfe göre, ikinci gün yapılan testte de mic'e benzer bir modül mevcut. kişilik sorularının olup olmadığına dair bir bilgi yok. sınava giren bir arkadaş bulabildiğimizde öğreneceğiz onu ancak.

psikometrik test ile ilgili detaylar pdf içeriğinde bulunuyor. pdfe göre, ikinci gün yapılan testte de mic'e benzer bir modül mevcut. kişilik sorularının olup olmadığına dair bir bilgi yok. sınava giren bir arkadaş bulabildiğimizde öğreneceğiz onu ancak.
Benim anlamadığım o PDF epey bir zamandır mevcut THYDLR'daki google drive linkinde. Nasıl bir şey olacak merak ediyorum. İlk denenecekse belki de etkisi daha az olacaktır. Netice olarak CBT hazırlık paketinde ilgili modüller yok. Epey sordurdum giren birini bulamadım.

• Like
Tepkiler: astropilot
DLR 1 ve psikometrik test için tarih verilmişti ama gitmedim ve mazeretimi kabul ettiler, sınav için yeniden tarih vereceklermiş.Sınavlara giren varsa deneyimlerini anlatsa yol gösterici olurdu.

Merhaba, bir konuyu merak ediyorum

Diyelim ki bir kişi pilot olmak istiyor ancak üniversite'de yabancı dil veya sözel içerikli bir bölüm okumuş, bu kişiler fizik ve matematik sınavlarından nasıl geçiyor

Temeli hiç olmayan veya sayısal içerikli bir bölüm okumayan birinin sonradan öğrenmesi zor bence matematik ve fiziği

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.