Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Mantıken online sınav yapmadan TSS kimseyi cagirmaz Bize telefonda mülakat yaptılar diyenler sınavdan önce cagrlldik diyenler size hiç inanmıyorum.Lutfen bu platforma ciddiyetle yorum yapılsın.

Mantıken online sınav yapmadan TSS kimseyi cagirmaz Bize telefonda mülakat yaptılar diyenler sınavdan önce cagrlldik diyenler size hiç inanmıyorum.Lutfen bu platforma ciddiyetle yorum yapılsın.
Dostum senin okuduğunu anlama sorunun var galiba ben o yazdığım metinde telefonla arandığımda küçük bir mülakat tarzında sorular soruldu dedim şirket telefonla mülakat yaptılar demedim bu birincisi . İkinciside mülakata çağırdıkları günden önce sınav yükleyeceklerini söylediler mülakata gelmeden önce sınavın çözülmesini istiyorlar dedim , ama sistemdeki hatadan dolayı sınavdan önce mülakata gittik ve 2 gün sonra da sınava girdik dedim bence bu platformu ciddiye alamayan sensin

Bence sakin olup hayırlısı diyelim işimize gücümüze bakalım olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet rızkı veren Allah.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.