Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

lucchesi

Üye
11 Tem 2026
17
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Tssden mülakat için çağırıldım fakat açık adres bilgilerini hala göndermediler, yarın sabah gideceğim fakat elimdeki tek bilgi Atatürk Havalimanı Thy, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

sizi aradılar mı? ben dün akşam teste girdim henüz dönüş yok

Geçen hafta perşembe günü arandım , cuma günü mülakata gittim , pazartesi sınava girdim hayla bi aranma alamadım sınav ve mülakattan sonra aranan arkadaş var mı?

Olumlu veya olumsuz bir dönüş alan varmı dostlar ? Ben süreci geçen hafta tamamladım hayla olumlu/olumsuz bir dönüş almadım benim gittiğim mülakata 10 kişi çağrılmıştı 4 kişi gelmişti sizde de durum böyle miydi ?

Tssden mülakat için çağırıldım fakat açık adres bilgilerini hala göndermediler, yarın sabah gideceğim fakat elimdeki tek bilgi Atatürk Havalimanı Thy, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Ben geçen hafta bugün mülakata gittim Atatürk Havalimanı metro durağında inip 10-15 dk yürüyorsun mülakattan sonra buraya yazar mısın kaç kişi çağırılmış kaç kişiydiniz

Ben geçen hafta bugün mülakata gittim Atatürk Havalimanı metro durağında inip 10-15 dk yürüyorsun mülakattan sonra buraya yazar mısın kaç kişi çağırılmış kaç kişiydiniz
ben önce teste girdim sizde tam tersi mi oldu anlamadım
Geçen hafta perşembe günü arandım , cuma günü mülakata gittim , pazartesi sınava girdim hayla bi aranma alamadım sınav ve mülakattan sonra aranan arkadaş var mı?
bir de ben arnavutköydeyim umarım atatürk havalimanına çağırmazlar. istanbul havalimanına alım olmuyor mu

ben önce teste girdim sizde tam tersi mi oldu anlamadım

bir de ben arnavutköydeyim umarım atatürk havalimanına çağırmazlar. istanbul havalimanına alım olmuyor mu
Bize sınav attılar sınav o gün sistemdeki hatadan dolayı gelmedi ama mülakata gittik orda söylediler mülakattan sonra pazartesi sınava gireceksiniz dediler girdim şuan beklemedeyim maalesef nereden gelirsen gel Atatürk havalimanında oluyor mülakat benle beraber gelen bi arkadaşta Arnavutköy’den geliyordu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.