Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sınava girgikten sonra ertesi gün mu geldi mülakat daveti...Ayrıca arama mi SMS ile mi.
Önce aradılar sisteme bir sınav atacağız onu yarın sabah mülakata kadar çözüp gelin dediler sistemde ki hatadan ötürü mülakata kadar kimse sınava giremedi sınava girmeden mülakata gittik mülakatta pazartesi günü sınavın yükleneceği ve ondan sonra değerlendirmeye alınacağı söylendi sizi dün mü çağırdılar mülakata ?

• Like
Tepkiler: zuzu72
Beni önce aradılar, müsait olmadığım için cevap veremedim telefona. Daha sonra 28inde SMS ile online sürecin başlatıldığını söylediler. 29'unda gönderilen testleri çözdüm. 30'u yani bu sabah öğlen 12 gibi aradılar ve yarın için mülakata çağırdılar. Geçirdiğim süreç böyle.

• Like
Tepkiler: zuzu72

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.