Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar, bana da 28.07.2026 yani salı günü sınav linki geldi. Sınav baya kolaydı yaptığıma eminim ama henüz bir geri dönüş olmadı. Ümidi kesmeli miyim sizce? Gerçi alım süreçleri çok ilginç. Okuduğum kadarıyla bazılarına hemen ertesi sabah dönülmüş, bazıları da mülakata sınavdan önce çağırılmış. Baya karışık.

• Like
Tepkiler: WychElm
Bana gelen mailde sınav en son giriş tarihi bugün saat 14:00 kadardı bu verilen süre sona ermeden
Beni geçen hafta perşembe günü önce telefonla aradılar telefonda 7-8 dk bi görüşme yapıldı ondan sonra işi detayları maaşları anlattı bana birkaç soru sordu cevapladım yarın mülakatımız var sizide bekliyoruz dendi ve yarın sabah mülakat saat 9 da sistemden size bir sınav göndereceğiz mülakata gelmeden önce sınavı çözüp öyle gelin dendi sürecim tamamen böyle oldu sistem bozuk olduğu için sınava giremeden mülakata gittim p tesi sınavım geldi Salı günü 11 e kadar zamanı vardı p tesi günü sınavı bitirdim şimdi olumlu/olumsuz bir dönüş bekliyorum ama anladığım kadarıyla hayla adaylarla görüşmeler devam ediyor olmalı ki bugün mülakata gidicek bi arkadaş vardı tahminim bugünki mülakattan sonra değerlendirme süreci önümüzdeki haftaiçi başlar peki sizin mülakat bugün olmadığına göre geçen hafta mı girdiniz ?

Ben İzmir’de yaşıyorum bana de sınav gönderdiler tamamladım 2 gün önce ama daha dönüş olmadı
Bana sınavdan önce bi arama yaptılar orda mini bi mülakat yaptılar gibi oldu sonra sınav dediler sistemden kaynaklanan hatadan ötürü sınava girmeden arandığım günün ertesi mülakata girdim

Beni geçen hafta perşembe günü önce telefonla aradılar telefonda 7-8 dk bi görüşme yapıldı ondan sonra işi detayları maaşları anlattı bana birkaç soru sordu cevapladım yarın mülakatımız var sizide bekliyoruz dendi ve yarın sabah mülakat saat 9 da sistemden size bir sınav göndereceğiz mülakata gelmeden önce sınavı çözüp öyle gelin dendi sürecim tamamen böyle oldu sistem bozuk olduğu için sınava giremeden mülakata gittim p tesi sınavım geldi Salı günü 11 e kadar zamanı vardı p tesi günü sınavı bitirdim şimdi olumlu/olumsuz bir dönüş bekliyorum ama anladığım kadarıyla hayla adaylarla görüşmeler devam ediyor olmalı ki bugün mülakata gidicek bi arkadaş vardı tahminim bugünki mülakattan sonra değerlendirme süreci önümüzdeki haftaiçi başlar peki sizin mülakat bugün olmadığına göre geçen hafta mı girdiniz ?
Ben mülakata girmedim sadece TSS nin sitesinden yardımcı lojistik persolenine başvuru yaptım ve yaklaşık 12 gün sonra felan mail sınav maili geldi

Merhabalar, bana da 28.07.2026 yani salı günü sınav linki geldi. Sınav baya kolaydı yaptığıma eminim ama henüz bir geri dönüş olmadı. Ümidi kesmeli miyim sizce? Gerçi alım süreçleri çok ilginç. Okuduğum kadarıyla bazılarına hemen ertesi sabah dönülmüş, bazıları da mülakata sınavdan önce çağırılmış. Baya karışık.
Hocam çok karışık bir sistemleri var bence heran herşey olabilir bugünki mülakata da katılım ne oldu bi bakmak lazım arkadaş yazacaktı ona göre bir düşünceye sahip olabilirsin ama bence heran aranabilirsin belli olmaz

Ben mülakata girmedim sadece TSS nin sitesinden yardımcı lojistik persolenine başvuru yaptım ve yaklaşık 12 gün sonra felan mail sınav maili geldi
Bu sınavı ilana başvuran herkese atmışlar ben önce arandım sorma sınav ve mülakat bir günde olacaktı ama sistemdeki hatadan ötürü sınavdan önce mülakata girmiş oldum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.