Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
demekki hayla süreç devam ediyor ben geçen hafta mülakat sınav falan hepsini hallettim ama dönüş almadım daha mülakatta çok az kişiydik 4 kişi toplu bir alım olma olasılığı iyice arttı sanki bugünde bir mülakat varmış öyle yazmıştı bi arkadaş yada yedek aday havuzu oluşturuyo
Tssden mülakat için çağırıldım fakat açık adres bilgilerini hala göndermediler, yarın sabah gideceğim fakat elimdeki tek bilgi Atatürk Havalimanı Thy, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.