Pozisyon veya İlan Adı
Yardımcı Lojistik Görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
demekki hayla süreç devam ediyor ben geçen hafta mülakat sınav falan hepsini hallettim ama dönüş almadım daha mülakatta çok az kişiydik 4 kişi toplu bir alım olma olasılığı iyice arttı sanki bugünde bir mülakat varmış öyle yazmıştı bi arkadaş yada yedek aday havuzu oluşturuyo

Tssden mülakat için çağırıldım fakat açık adres bilgilerini hala göndermediler, yarın sabah gideceğim fakat elimdeki tek bilgi Atatürk Havalimanı Thy, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Mülakata gittin mi ? Bilgi verir misin? Nasıl geçti kaç kişi çağırılmıştı ? Kaç kişi gelmişti ? Geri dönüş için bişey söylediler mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.