Şimdi kayıt ol
Hocam, umarım ilanlar açılana kadar psikolojiniz düzelir, daha sağlıklı düşünebilirsiniz ve konuşabilirsiniz, iyi günlerDostum görüşümü her seferinde tekrarlamamın sebebi, durum hala mevcudiyetini koruyor ondan. Sorunlar ortadan kalktı da haberimiz mi yok? Hatta bahsettiğimiz sorunların yanına yenileri de ekleniyor. Ve lisansı olanların işe girememesinin de ana kaynağı budur. Dediğiniz gibi başlık elinde lisansı olanların açtığı bir başlık ve bu insanların işe girmesini engelleyen her olumsuz durum da burada tartışılabilir. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil.
Sorunları dile getirince bu kararları alan saçma yöneticilerin rahatsız olmasını beklerken, emeği hiçe sayılmış olan bizlerden garip tepkiler alınca insan garipsiyor. Bu kadar koyun olmayalım lütfen, birisi gelmiş senin de benim de hakkımı gaspetmiş, ses çıkarmayalım mı? Bu işe yeni adım atacak umutları olan insanlara sistemin problemlerinden bahsetmeyelim mi? Yarın bir gün gelip; 2 yıl işe giremeyen insanın lisansı geçersiz deseler demekki buna da karşı çıkmayacaksınız diye anlıyorum. O zaman da herhalde yeniden eğitime başlarız diyeceksiniz. Bunun da sonu yok, yanlışı yapana yanlış yaptığını söylemezsen, ne güzel ben doğru yaptım diye devam eder.
Kamuoyu dediğimiz şey konuşarak ve şikayetlerimizi dile getirerek oluşuyor. Ve elimizden en önemli şeyi çalıyorlar “zamanı”.