Hocam, bu başlık lisansını almış, tecrübesiz pilotların kendileri için öngörü, çare, çıkarım, yol aradığı bir alan. Kendi görüşüm bu gün sisteme giren bir aday 2 sene içinde mezun olur. İki sene sonra bir ilan açılırsa o ilanda yeni mezun olan adaylar mi yoksa bizler gibi 2-4-6 senelik adaylar mı daha şanslı olur? Herkesin kendi tercihi ve emeği... Evet sizin bir öngörünüz var, fakat bu konuyu her yeni bir haber gelince vay efendim cadetler, vay efendim bu yönetim, vay efendim şöyle böyle diyerek geçirmeniz dikkat çekiyor. Evet görüşünüzü dile getirdiniz. Ama bu görüşünüzü ısrarla tekrarlamak bu konunun altı değil. Eğer birisi sorarsa ben sisteme dahil olup pilot olmak istiyorum. Gidip öngörünüz ne güzel paylaşın o konunun altına. Şu an her aday için ne kadar az kişiyle yarışsa o kadar iyi. Fakat bunun bir sonu yok. Burada insanlar burs kazanarak veyahut parasını vererek emekleriyle lisans almışlar. Kimse bunu durduramaz. Türkiye'de binlerce öğretmen işsiz olmasına göre yine de öğretmenlik okuyor insanlar. Bütün meslekler böyle. Benim görüşüm her zaman daha fazla emek verip güncel kalmaya, daha fazla gelişmeye yönelmek herkes için en hayırlısı. Herkes durumun az çok farkında. Herkes her hafta, her gün, her saat yeni bir haber, umut niyetiyle burada toplanıyor. Derdimiz vay efendim cadet alınıyormuş diyip sinirlenmek yerine bunun bizim açımızdan projeksiyonu ne olur diye sağlıklı zihinlerle tartışmak hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Sektörden iyi haberler dileğiyle