Lafı atıp kaçmak yok.
Şu ortamda 2 yıldır ilan gelmemişken, savaşların içindeyken, dünyada binlerce uçuş 6 aylık yoğun sezon projeksiyonunda dahi iptal edilmişken, biriken 1500~2000 lisanslı aday varken, şirketler sadece cadet alacağız demişken, insanlara çekilen sıkıntılar söylenmesin mi? Siz hangi taraftasınız, ben anlayamadım? Mesajınız like yağmuruna tutulmuş, bunun 2 sebebi olabilir; ya piyasadan ekip olarak bihabersiniz ve öngörüden ve matematikten yoksunsunuz, ya da bu işten bir çıkarınız var! Başka bir açıklaması olamaz.
Ne yapsın insanlar 100K EUR harcayıp işsizler kervanına mı eklensinler? Kapı kapı dolaşıp tüm kapılar suratlarına mı kapansın?
Düşünelim ki ben yukarıda bahsettiğiniz gibi birisiyim her şeye karşıyım; senin bu işten çıkarın nedir? 2000 işsiz 3000 işsiz olsun istiyorsun da hangi amaçla bunu istiyorsun açıklamak zorundasın. Bu arkadaşın mesajına like atan arkadaşlar şu anki düzenden mutlu musunuz lisans kaba tabirle elimizde patladı niye eleştirmiyorsunuz?
Yanlışa yanlış diyebilmek lazım. Eleştirin, sistemi yalamayın, yalamak kötü bir hastalıktır.